Header Business Value
Business Value
  • practice

Business Value

Het daadwerkelijk realiseren van de Business Value uit je Data & Analytics projecten is waar wij ons, samen met jou, sterk voor maken. De practice Business Value is er om jou en je organisatie, ‘minds on’ en ‘hands on’, te ondersteunen bij het realiseren van de potentiële waarde uit je Data en Analytics projecten.

Het komt in IT-land nog te vaak voor dat grote en dure IT-trajecten worden opgezet waarbij het achteraf lastig is de echte Business Value te bepalen. Wij helpen jou om de Business Value centraal te zetten en te houden in je Data & Analytics projecten. Dat doen we door vooraf, samen met jou, de beoogde Business Value helder te definiëren, deze goed meetbaar en zichtbaar te maken en deze structureel te verankeren in de verschillende lagen en processen van organisatie en besturing. Hiervoor zetten we onder meer onze expertise op het vlak van kennis-, verander- en kwaliteitsmanagement in.

Het inrichten en succesvol uitvoeren van Data & Analytics initiatieven waarbij Business Value hoog in het vaandel staan, vraagt in de praktijk om een samengaan van een informatietechnische en een organisatorische transformatie. Met ruim 20 jaar ervaring in het succesvol managen van complexe Data & Analytics initiatieven, hebben wij een beproefde transitiebenadering ontwikkeld waarin dit allemaal samenkomt. In onze aanpak spelen onze ervaren ‘Business Value Drivers’ (onze veranderexperts die een sterke focus hebben op het daadwerkelijk realiseren van de beoogde Business Value voor de klant) een essentiële rol. Hun expertise op het vlak van datastrategie, organisatiegroei en verandermanagement zorgt ervoor dat de beoogde Business Value over de hele linie daadwerkelijk wordt gerealiseerd. En, uiteraard, stellen ook zij de mens centraal in hun aanpak.

Wil jij dat de Business Value van je Data & Analytics projecten voorop staat in jouw organisatie? Schakel ons in en wij zorgen samen met jou voor een passend design- en implementatietraject. Een traject waarin de Business Value van jouw Data & Analytics project voorop staat en wordt gerealiseerd.

Door op ‘Bel mij terug’ te klikken ga je akkoord met onze privacyverklaring.

Groei door data

Wij maken organisaties datagedreven. Maak vrijblijvend een afspraak, we helpen je graag op weg met Data & Analytics.

Direct contact