TimeXtender

TimeXtender

Tijdelijk gratis implementatie: tot wel €50.000,- voordeel

TimeXtender is een data automation tool die het ontsluiten, modelleren en beheren van data sneller en makkelijker maakt. Deze automatisering maakt het bouwen van data lakes, warehouses en marts 10x sneller. En dat 70 tot 80% goedkoper dan traditionele processen.

De tool biedt alle functies die je nodig hebt om een toekomstbestendige infrastructuur te bouwen voor de opname, transformatie, modellering en levering van schone en betrouwbare data. Zo snel en efficiënt mogelijk. Ben jij klaar om meer tijd over te houden? Wij implementeren de tool tijdelijk gratis. Neem contact op en vraag naar de voorwaarden.

De voordelen van TimeXtender voor jouw organisatie

 • Inzicht & grip op belangrijkste KPI's:
  Hoe meer data, des te meer datastromen die vaak een spaghetti van connecties veroorzaken. Dit kan leiden tot extreme traagheid van het systeem en het opdoen van inzichten. TimeXtender vervangt complexe tools door een uniforme oplossing. De automatiseringsmotor versnelt de implementatie naar een visualisatie tool. Het resultaat hiervan: een heldere presentatie in Power BI, Qlik of Tableau van jouw belangrijkste KPI's, inzichten en acties.

 • Continu & schaalbaar:
  TimeXtender biedt een naadloze overlap met je bestaande datahuishouding en maakt verbinding met vrijwel elke databron. Snelle data opname en voorbereiding, terwijl je eenvoudig kunt opschalen om aan toekomstige analysebehoeften te voldoen. De compatibiliteit van TimeXtender met Microsoft zorgt ervoor dat jouw modern platform in Microsoft technologie (zoals Microsoft Azure) gebouwd, geïmplementeerd en beheerd wordt. Wat je behoefte ook is, on premises, hybride of in de cloud, TimeXtender voorziet je hierin.

 • Maakt data 10x sneller:
  TimeXtender versnelt de toegang tot data tot wel 10x sneller in vergelijking met handmatig bouwen en onderhouden. De tool genereert namelijk automatisch codes voor het opschonen, transformeren en valideren van data. Dit bespaart enorm veel tijd ten opzichte van handmatig codes schrijven. Wil je als data engineer deels je codes zelf schrijven? Ook dat is mogelijk door de aangepaste coderingmogelijkheden.

 • Toegankelijk door 250+ connectoren:
  TimeXtender kan met vrijwel elke bron verbinden doordat de tool uitgerust is met intelligente adaptors voor de meest gebruikte bronnen. Denk aan Salesforce, social media kanalen als Linkedin, Facebook, marketingtools als Active Campaign of MailChimp, Google Drive, SAP, Google Analytics en nog talloze andere bronnen.

 • Gebruiksvriendelijk & kwalitatieve support:
  De drag-and-drop interface maakt het gebruik van TimeXtender eenvoudig. Met TimeXtender integreer je snel jouw losse data in een data lake, modelleer je een data warehouse en definieer je data marts voor meerdere BI-tools en endpoints. De specialisten van KVL staan voor je klaar en bieden je op elk moment de support die je nodig hebt.

Ontdek zelf de voordelen van TimeXtender

Overweeg je TimeXtender binnen jouw organisatie te implementeren? Maar wil je liever eerst zelf de voordelen van het platform ervaren of meer informatie ontvangen om een overwogen beslissing te kunnen maken? Stel je vragen en wij helpen je graag verder met een persoonlijk advies of een live demo.

Contact opnemen


Onze klanten


Key features van TimeXtender

TX laptop img

No code/low code

Automatische code generatie

TimeXtender genereert automatisch T-SQL-code voor het opschonen, transformeren en valideren van data. Hierdoor hoef je nooit meer handmatig talloze regels met SQL-code te schrijven, controleren en debuggen.

Drag-and-drop interface

Je integreert snel je losse data in een data lake, modelleert je data warehouse en definieert data marts voor meerdere BI-tools en endpoints. Dit kan allemaal binnen een eenvoudige, drag-and-drop interface.

Slimme pipelines

Ook ben je geen maanden meer kwijt aan het bouwen en herbouwen van pipelines. Wanneer er een wijziging in je databronnen of systemen wordt aangebracht, kun je deze wijzigingen met slechts een paar klikken direct doorvoeren in de gehele pipeline. Efficiënt!

KVL Chantalle en Helma architectuur dashboard

Flexibiliteit

Self-service analytics

Transformeren en samenvoegen zonder handmatig programmeren. Hierdoor kunnen jouw BI & analytics collega's eenvoudig data producten ontwikkelen die kunnen worden ingezet in diverse data visualisatie tools (Power BI, Tableau, Qlik en meer).

Flexibele implementatie

Implementeer eenvoudig nieuwe technologieën, bereid data voor op AI & machine learning en migreer met één klik naar toekomstige dataplatforms in de cloud.

Makkelijke dataoverdracht

TimeXtender schrijft de code voor je, waardoor je eenvoudig van development naar testen en productie gaat. Zelfs als deze omgevingen zich op verschillende Microsoft Data Platforms bevinden!

TX data lineage img

Volledig geïntegreerd

Vervangt dure tools

TimeXtender vervangt een hoop dure, complexe tools door een uniforme oplossing, zonder verlies van flexibiliteit of vermogen.

Data lineage, impactanalyse & datakwaliteit

TimeXtender biedt visuele data lineage, impactanalyse, kwaliteitsregels & meldingen zodat je eventuele problemen snel kunt oplossen.

Automatische projectdocumentatie

Er wordt ook automatisch volledige, end-to-end documentatie van je gehele datahuishouding gegenereerd. Ook stelt het gebruikers gerust dat hun data volledig, accuraat en betrouwbaar zijn.

TX roles img

High-end automation

Holistisch beheer

Door metadata te gebruiken om het model aan te sturen en de code te implementeren, heeft TimeXtender nooit enige toegang tot of controle over je daadwerkelijke data. Hiermee elimineer je beveiligingskwetsbaarheden en compliance problemen, terwijl je een volledig beeld hebt over wat er gebeurt in je volledige datahuishouding.

Beveiligd

Met de beveiligingsfuncties van TimeXtender kun je eenvoudig database rollen maken. Beperk de toegang tot specifieke weergaven, schema's, tabellen en kolommen of specifieke data in een tabel.

AVG, HIPAA & Sarbanes Oxley

TimeXtender ondersteunt compliance vereisten voor AVG, HIPAA en Sarbanes Oxley, of je eigen interne normen.

Goede ondersteuning

Als TimeXtender partner levert KVL jou de support die je nodig hebt. We hebben ervaren TimeXtender specialisten in huis en leiden zelfs elke twee maanden een nieuwe lichting TimeXtender professionals op. KVL biedt ondersteuning op verschillende niveau's van monitoring, changes en hulp bij incidenten tot de datadienst uit handen nemen om jou volledig te ontzorgen.

TimeXtender sessie

Wil je zelf ontdekken hoe je jouw data processen kunt versnellen en verbeteren met TimeXtender? Op 10 mei is TimeXtender één van de technologieën die we highlighten tijdens onze Masterclass 'Maakt een data platform ons ook datagedreven?'. Tijdens de Break-out sessies gaan we TimeXtender uitgebreid behandelen. Meld je aan voor onze gratis Masterclass voor data beslissers (C-level) en IT/Data Managers. Deze Masterclass vindt plaats op 10 mei 2023 in Rotterdam.

Tijdens de Masterclass ontdek je:

 • Hoe TimeXtender in het data ecosysteem past
 • Hoe je een data platform met TimeXtender impementeert
 • Hoe data wordt ontsloten en beschikbaar wordt gemaakt
 • Hoe data in het data warehouse wordt geprepareerd, gecreëerd en hoe relevante datasets worden gepusht
 • Hoe er een directe verbinding wordt gemaakt met een data visualisatie tool als PowerBI.

Aanmelden voor deze Masterclass