TimeXtender

TimeXtender

Jouw future-proof data automation oplossing

TimeXtender is een data automation tool die jou helpt om het ontsluiten, modelleren en beheren van data veel makkelijker en sneller te maken. TimeXtender automatiseert namelijk het hele proces waardoor je veel tijd, energie en geld bespaart. Deze automatisering maakt het bouwen van data lakes, warehouses en marts 10x sneller mogelijk dan traditionele processen. Ben jij klaar om meer tijd over te houden?

Wat zijn de voordelen van TimeXtender?

 • Drag and drop interface
  Met TimeXtender integreer je snel je losse data in een data lake, modelleer je datawarehouse en definieer data marts voor meerdere BI-tools en endpoints. Dit kan allemaal binnen een eenvoudige, drag-and-drop gebruikersinterface.
 • Automatisch code genereren
  TimeXtender genereert automatisch T-SQL-code voor het opschonen, transformeren en valideren van gegevens. Dit voorkomt dat je talloze regels met SQL-code handmatig hoeft te schrijven, te controleren en debuggen. Dit alles terwijl de krachtige ontwikkelaarstools waar je van houdt, SQL-scripting en aangepaste coderingsmogelijkheden nog steeds beschikbaar zijn.
 • Projectdocumentatie automatisch genereren
  TimeXtender genereert automatisch volledige, end-to-end documentatie van je gehele data-estate - stelt gebruikers gerust dat hun gegevens volledig, accuraat & betrouwbaar zijn.

 • Data lineage, impactanalyse & meldingen voor gegevenskwaliteit
  TimeXtender biedt visuele data lineage, impactanalyse, kwaliteitsregels & meldingen zodat je eventuele problemen snel kunt oplossen.

 • Slimmere pijplijnen
  Je bent geen maanden meer kwijt aan het bouwen en herbouwen van pipelines. Met onze op metadata gebaseerde aanpak kun je wanneer er een wijziging in je gegevensbronnen of systemen wordt aangebracht, deze wijzigingen met slechts een paar klikken direct doorvoeren in de gehele pijplijn.

Bekijk hieronder een demo

TimeXtender voor jouw organisatie

Wil je de eerste stappen nemen om te ontdekken wat TimeXtender voor jouw organisatie kan betekenen? Hieronder zijn 3 concrete manieren hoe we dat doen:

TX image2

1. TimeXtender Workshop

Neem deel aan onze hands-on workshop (dagdeel) om zelf aan te slag te gaan met TimeXtender en de mogelijkheden om jouw data processen te versnellen en te verbeteren. Samen met een Timextender expert ga je aan de slag om: data ontsluiten en beschikbaar maken, data in het data warehouse prepareren, creëren en pushen van relevante datasets, directe verbinding maken met een visualisatietool als PowerBI. De volgende workshop is op 9 maart 2023 in Rotterdam.

TX image

2. Data Technology Quick Scan

In 5 dagen voeren we een Data Technology Quick Scan uit op je data en techniek. We brengen onder andere de knel- en aandachtspunten van je huidige architectuur in kaart en geven je advies over een passende toekomstgerichte achitectuur en technologie. Daarnaast geven we inzicht in de doorlooptijd, nodige investeringen en doen we een increment- of pilotvoorstel.

TX image3

3. Proof of Concept met dashboard

In 5 dagen leveren we een Proof of Concept met een werkend dashboard. Je ziet meteen wat business intelligence voor jouw organisatie kan betekenen. In deze vijf dagen vindt er een installatie en configuratie plaats, gaan we je data ontsluiten en een eerste rapportage bouwen in PowerBI.

Neem contact met me op

We helpen je graag met de implementatie van TimeXtender voor jouw organisatie. Vul hieronder je gegevens in en we nemen z.s.m contact met je op.

Meer weten?

Neem contact op

 • Vincent de Leeuw
  • Vincent de Leeuw
  • Business Development Lead

Of wij bellen jou

Door op ‘Bel mij terug’ te klikken ga je akkoord met onze privacyverklaring.