fbpx

Implementatie

Samen kiezen we de technologie die het beste past bij jouw ambitie, mensen en infrastructuur. En zorgen we voor een snelle implementatie.

Contact opnemen

Samen slimme besluiten nemen

Regie op implementatie

Het succes van jouw data staat en valt bij goede projectregie. Onze regisseurs zorgen ervoor dat de verwachtingen helder zijn en dat projecten binnen de juiste tijd, budget en doelstellingen worden opgeleverd.

Lees meer

Data Solutions

Ons aanbod van data solutions, van business tot techniek, geeft jou de waardevolle informatie en inzichten uit je data die je nodig hebt. Schaalbare data platformen, slimme dashboards, apps om werkprocessen sneller en makkelijker te maken en nog veel meer.

Lees meer

Technologieën

De juiste tools en technologie zijn onmisbaar in je plannen met data. Maar welke technologie past het beste bij je? Wat voor soort data platform heb je nodig, nu en in de toekomst? We helpen je graag om de juiste keuze te maken en de technologie te implementeren.

Lees meer

De voordelen van samenwerken met KVL

Holistische visie

Data verbindt alles met elkaar. Vanuit onze visie
werken alle onderdelen met elkaar samen.

27 jaar ervaring

De beste referentiekaders uit 27 jaar ervaring
omgezet in praktische handvatten.

Altijd mensgericht

Onze data oplossingen zijn altijd vanuit de mens gedacht en op de mens gericht.

Kies jouw data analytics platform powered by:

Cohelion

Cohelion is een alles-in-één managed dataplatform dat jou volledig ontzorgt, en waar je zonder team toegang hebt tot de waarde van data.

Lees meer

TimeXtender

Deze low-code/no code, drag-and-drop data automation tool versnelt je toegang tot data tot wel 10x sneller.

Lees meer

Microsoft Azure

Microsoft Azure technologie voor een snel, schaalbaar platform dat klaar is voor de toekomst.

Lees meer

Microsoft Fabric

Microsoft Fabric is een alles-in-één platform voor ondernemingen, met diensten zoals data verplaatsing, data science en business intelligence.

Lees meer

IBM

IBM technologie kan efficiënt inzichten te verwerven uit grote datasets door geavanceerde data-analyse.

Lees meer

Onze Data Solutions

Managed Platform Services

Ontdek de voordelen van onze uitgebreide Managed Platform Services. Laat jouw IT-infrastructuur zorgeloos beheren door ons deskundig team. Wij bieden een complete oplossing met beheer, monitoring, beveiliging en ondersteuning.

Met onze Managed Platform Services hoef je je geen zorgen te maken over complex IT-beheer. Onze experts zorgen proactief voor optimale prestaties en beveiliging, zodat jij je kunt richten op de groei en ontwikkeling van jouw bedrijf.

Flexibiliteit staat centraal. Wij passen de infrastructuur aan jouw behoeften aan, of je nu wilt opschalen of afschalen.

Kies voor onze Managed Platform Services en ervaar de voordelen van een betrouwbare IT-infrastructuur. Bespaar kosten, verbeter prestaties en focus op jouw kernactiviteiten. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek wat onze Managed Platform Services voor jouw organisatie kunnen betekenen.

ESG Rapportage

Bij KVL begrijpen we het belang van duurzaamheid en maatschappelijke verantwoordelijkheid in het moderne bedrijfsleven. Daarom bouwen wij mee aan jullie ESG-rapportageoplossing die jullie helpt om jullie Environmental, Social, en Governance (ESG) prestaties te meten, te volgen en te rapporteren. Met de ESG-rapportage kunnen jullie jullie inzet op het gebied van duurzaamheid en verantwoord ondernemen aantonen aan jullie stakeholders en investeerders.

Data Entry Solution

Met onze data entry solution, gebouwd op het Power Platform van Microsoft, kunnen jullie snel en nauwkeurig gegevens invoeren in jullie systemen. Of het nu gaat om het verzamelen van klantgegevens, enquêteresultaten of andere vormen van data-invoer, ons platform biedt een intuïtieve en gebruiksvriendelijke interface om gegevens efficiënt vast te leggen. Bovendien kunnen jullie aangepaste validatieregels en automatiseringen toevoegen om de kwaliteit en consistentie van de ingevoerde gegevens te waarborgen. Met onze data entry solution besparen jullie tijd, minimaliseren jullie fouten en verbeteren jullie de algehele productiviteit van jullie gegevensinvoerprocessen.

Data Processing Solution

Onze data processing solution, gebaseerd op het Power Platform van Microsoft, stelt jullie in staat om grote hoeveelheden gegevens efficiënt te verwerken en te analyseren. Met behulp van geautomatiseerde workflows en geavanceerde datatransformatietechnieken kunnen jullie ruwe gegevens converteren naar bruikbare inzichten. Jullie kunnen data uit verschillende bronnen integreren, gegevenskwaliteit verbeteren, complexe berekeningen uitvoeren en gegevens visualiseren met behulp van krachtige rapportagetools. Met onze data processing solution kunnen jullie sneller en beter geïnformeerde beslissingen nemen op basis van de verwerkte gegevens.

Data Sharing Solution

Met onze data sharing solution, gebouwd op het Power Platform van Microsoft, kunnen jullie veilig en gecontroleerd gegevens delen met interne teams, partners of klanten. Jullie kunnen aangepaste dashboards, rapporten en visualisaties maken en deze delen via een gebruiksvriendelijke interface. Door gebruik te maken van beveiligingsinstellingen en machtigingsniveaus kunnen jullie de toegang tot specifieke gegevens controleren en privacy waarborgen. Bovendien kunnen jullie met behulp van het Power Platform gegevensintegratie en -connectiviteit realiseren, waardoor jullie gegevens van verschillende bronnen kunnen centraliseren en delen.

KVL helpt

Met meer dan 27 jaar kennis en ervaring in verschillende technologieën kunnen wij de implementatie snel en efficiënt uitvoeren. Twijfel je tussen bepaalde tools of welke keuzes je moet nemen? Daar kunnen we je ook bij helpen. Neem vandaag contact met ons op om te ontdekken hoe onze oplossingen jullie bedrijf kunnen transformeren en jullie data-efficiëntie kunnen verbeteren.

Download onze Transformation Paper 'People-Driven Dashboarding'

Dashboards zijn vaak de meest zichtbare en tastbare manieren om de waarde uit je data te zien. Hoe gaat het met mijn organisatie en waar moet ik op sturen?

Ontdek:

  • 8 Best Practices om meer uit je dashboards te halen
  • Traditionele vs People-Driven Dashboarding
  • Hoe je de focus legt op de gebuiker want zij maken het verschil
  • Hoe je continue verbeteringen doorvoert

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

In 4 stappen naar een future-proof data platform:

Design

Samen bepalen we de ambitie en ontwerpen we een future-proof platform.

Build

In een multidisciplinair team bouwen we het platform.

Run

Jouw eigen team neemt het beheer en onderhoud over of je besteedt dit uit aan KVL.

Grow

Kies je support-level en realiseer jouw data ambitie.

We vertellen je graag hoe we helpen. Neem, geheel vrijblijvend, contact op!

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Of contacteer direct een van onze experts

Piet van Duijn

Head of Operations

06 21989846

datasolutions@kvl.nl

Laat je inspireren door eerder behaalde resultaten

Datastrategie voor Mercy Ships Holland

Ambitie HHR: het meest datagedreven waterschap van Nederland worden

Een toekomstgerichte datahuishouding voor Middin