fbpx

Microsoft Azure

Schaalbare en betrouwbare technologie

Neem contact op

Gratis demo

Vraag nu een vrijblijvende demo aan waarin we je uitgebreid laten zien wat de mogelijkheden zijn met Timextender.

Azure Hackathon

Tijdens deze hackathon (dagdeel) duiken jij en je team, onder onze begeleiding, in Azure. We laten de mogelijkheden zien en jullie kunnen het uittesten op verschillende data issues uit jullie situatie.

Sparringssessie

Vraag een vrijblijvende sparringssessie aan waarin we met jou een verkennend gesprek houden over jullie ambitie en of Azure de beste tool is voor jullie groeiplannen.

Microsoft Azure is een cloud computing-platform en -infrastructuur voor het bouwen, implementeren en beheren van toepassingen en diensten via een wereldwijd netwerk van datacenters. Azure biedt een reeks clouddiensten, waaronder diensten voor computergebruik, analyse, opslag en netwerken. We helpen organisaties met de juiste implementatie van Azure voor hun data ecosysteem om zo hun data-ambitie en datastrategie te realiseren.

De voordelen van Microsoft Azure

Schaalbaarheid

Met Azure kunnen gebruikers hun resources eenvoudig op- of afschalen op basis van hun veranderende behoeften, zonder dat ze hoeven te investeren in extra hardware.

Breed scala aan diensten

Azure biedt een breed scala aan diensten voor computing, opslag, netwerken, analytics en meer, waardoor gebruikers de specifieke diensten kunnen kiezen die ze nodig hebben om hun applicaties en workloads te ondersteunen.

Hoge beschikbaarheid en betrouwbaarheid

Azure gebruikt geavanceerde technologieën om de beschikbaarheid en veiligheid van zijn diensten te garanderen. Azure heeft meerdere datacenters over de hele wereld, waardoor gebruikers de locatie kunnen kiezen die het beste aan hun behoeften voldoet. Je hebt een hoge beschikbaarheid, lage latentie, schaalbaarheid en de laatste ontwikkelingen in cloudinfrastructuur.

Integratie met andere Microsoft-producten

Azure integreert naadloos met andere Microsoft producten en technologieën, zoals Office 365 en Power BI, waardoor het voor gebruikers eenvoudig is om applicaties te bouwen en te implementeren die gebruikmaken van deze tools.

Pay-as-you-go prijzen

Azure gebruikt een pay-as-you-go prijsmodel, wat betekent dat gebruikers alleen betalen voor de middelen die ze gebruiken. Dit kan de kosten verlagen en meer flexibiliteit bieden.

Sterke ondersteuning en gemeenschap

Azure heeft een grote en actieve gebruikersgemeenschap, evenals uitgebreide documentatie en ondersteuning van Microsoft. Dit leidt tot continue verbetering, versnelling en verfijning van componenten en modules binnen Azure.

Azure Native diensten

Er komen steeds meer databronnen bij en zo ook de vragen van gebruikers om sneller de juiste data en inzichten te krijgen. We helpen organisaties door moderne data platformen te bouwen met o.a. Azure Native (diensten en functies binnen de Azure Cloud).

Voorbeelden van Azure Native diensten zijn:

  • Azure Virtual Machines: Een dienst waarmee gebruikers virtuele machines met verschillende besturingssystemen kunnen maken en beheren.
  • Azure Storage: Een dienst voor het opslaan en beheren van gegevens in de cloud, waaronder gestructureerde en ongestructureerde gegevens.
  • Azure Functions: Een serverloze computerdienst waarmee gebruikers code kunnen uitvoeren in reactie op gebeurtenissen of on-demand.
  • Azure Kubernetes Service (AKS): Een beheerde dienst voor het inzetten en beheren van gecontaineriseerde applicaties met behulp van het Kubernetes open-source platform.
  • Azure DevOps: Een reeks tools en diensten voor samenwerking bij de ontwikkeling en implementatie van code.

Azure native services worden volledig beheerd door Microsoft en zijn ontworpen om naadloos samen te werken met andere Azure services en functies. Ze kunnen worden gebruikt om een breed scala aan toepassingen en oplossingen te bouwen, waaronder web- en mobiele apps, data-analyse en machine learning-modellen, en meer.

Een Azure data platform voor jouw organisatie

Vul hieronder je gegevens in en we nemen z.s.m contact met je op. Zo kunnen we vrijblijvend een sessie met jou en je team organiseren om je de mogelijkheden van Azure te laten zien.

Interesse in een Azure demo, hackathon of sparringssessie?

We laten je graag de mogelijkheden zien van Azure. Neem, geheel vrijblijvend, contact op!​

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Of contacteer direct een van onze experts

Naoufal Boussallami

Tech Lead Azure

datasolutions@kvl.nl

Piet van Duijn

Head of Operations

0621989846

datasolutions@kvl.nl

Een kijkje in onze Insights

Wat is het verschil tussen IPaaS en PaaS?

Webinar op 29 augustus: Data Team as a Service

Ontdek Microsoft Copilot: De Slimme AI-Partner voor Bedrijven