IBM

Gevestigde aanbieder op vlak van cloud, quantum, analytics, consulting, AI, hardware en beveiliging.

Neem contact op

Gratis demo

Vraag nu een vrijblijvende demo aan waarin we je uitgebreid laten zien wat de mogelijkheden zijn met IBM.

IBM Hackathon

Tijdens deze hackathon (dagdeel) duiken jij en je team, onder onze begeleiding, in IBM tools. We laten de mogelijkheden zien en jullie kunnen het uittesten op verschillende data issues uit jullie situatie.

Sparringssessie

Vraag een vrijblijvende sparringssessie aan waarin we met jou een verkennend gesprek houden over jullie ambitie en of IBM de beste technologie is voor jullie groeiplannen.

IBM is al meer dan 100 jaar actief in de technologiebranche en is daarmee een van de oudste en bekendste technologiebedrijven. IBM heeft een breed scala aan technologieën en producten ontwikkeld die een grote impact hebben gehad op zowel de zakelijke wereld als de samenleving in het algemeen. 

De voordelen van IBM op data analytics vlak

Geavanceerde Analytics en AI-mogelijkheden

IBM Watson: IBM's vlaggenschip in AI, Watson, biedt geavanceerde data-analyse mogelijkheden, waaronder natuurlijke taalverwerking (NLP), machine learning, en AI, die organisaties helpen bij het verkrijgen van diepere inzichten uit hun data. Watson kan complexe gegevenssets analyseren en patronen identificeren die voor mensen moeilijk te detecteren zijn.

Brede Suite van Data Analytics Producten

IBM biedt een uitgebreid portfolio van data analytics producten, waaronder IBM Cognos Analytics voor business intelligence, IBM SPSS voor statistische analyse, en IBM Watson Studio voor het bouwen en trainen van AI-modellen. Deze tools stellen gebruikers in staat om data te verzamelen, te beheren, te analyseren en er inzichten uit te halen, ongeacht hun technische expertise.

Cloud-gebaseerde Analytics

Hybrid Cloud en Red Hat OpenShift: Met IBM's focus op hybrid cloud bieden ze flexibele, schaalbare en veilige data analytics oplossingen die zowel op-premises als in de cloud kunnen worden uitgevoerd. De integratie met Red Hat OpenShift stelt organisaties in staat om hun analytics workloads te containeriseren en ze overal uit te voeren.

Security en Compliance

Toonaangevende Beveiligingsmaatregelen: IBM's data analytics oplossingen zijn gebouwd met sterke beveiligingsprotocollen en -praktijken, waardoor organisaties hun gegevens veilig kunnen analyseren en beheren. Daarnaast biedt IBM uitgebreide compliance management functies die helpen bij het naleven van regionale en industriële regelgeving.

Industrie-specifieke Oplossingen

Sector Expertise: IBM heeft diepgaande expertise in verschillende industrieën, waaronder financiële dienstverlening, gezondheidszorg, en retail. Ze bieden op maat gemaakte analytics oplossingen die zijn ontworpen om aan de unieke uitdagingen en behoeften van deze sectoren te voldoen.

Integratie en Schaalbaarheid

Eenvoudige Integratie en Schaalbaarheid: IBM's data analytics tools zijn ontworpen om naadloos te integreren met bestaande IT-infrastructuur en bedrijfssystemen, waardoor organisaties hun analytics capaciteiten gemakkelijk kunnen opschalen naarmate hun behoeften veranderen.

Een IBM data platform voor jouw organisatie

Vul hieronder je gegevens in en we nemen z.s.m contact met je op. Zo kunnen we vrijblijvend een sessie met jou en je team organiseren om je de mogelijkheden van IBM te laten zien.

Interesse in een IBM demo, hackathon of sparringssessie?

We laten je graag de mogelijkheden zien van IBM technologie. Neem, geheel vrijblijvend, contact op!​

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Of contacteer direct een van onze experts

Piet van Duijn

Head of Operations

06 2198 9846

datasolutions@kvl.nl

Een kijkje in onze Insights

Microsoft Fabric’s Eerste Verjaardag: Wat Maakt Het Uniek?

Wat is het verschil tussen IaaS, PaaS en SaaS?

Een kijkje in de keuken: de verschillende vormen van Data Governance