Cohelion

Word als organisatie snel datagedreven met dit alles-in-één data platform

Neem contact op

Gratis demo

Vraag nu een vrijblijvende demo aan waarin we je uitgebreid laten zien wat de mogelijkheden zijn met Cohelion.

Cohelion workshop

Tijdens deze workshop (1 dagdeel) nemen we een deepdive met jou en je team in de Cohelion tool. Jij en je team kunnen zelf aan de slag en alles uitproberen.

Snel datagedreven

Met een kort en effectief implementatietraject kun je binnen no-time forecasten, budgetteren en inzichten creëeren.

Cohelion is anders dan andere data platform-oplossingen. Het is een off-the-shelf dataplatform ontwikkeld vanuit meer dan 20 jaar ervaring met data-integratie, master data management, data kwaliteit, met als eindresultaat een volledig managed data platform. Door de standaard modules en de meer dan 250 koppelingen, wordt het verzamelen, integreren en beheren van o.a. financiële en operationele bedrijfsdata een stuk eenvoudiger en sneller.


Het Cohelion data platform betrekt de eindgebruikers direct in het data-integratieproces d.m.v. gebruiksvriendelijke interfaces, standaard workflows en validaties. En faciliteert de eindgebruikers met betrouwbare inzichten vanuit hun data. Hieronder zie je het business architectuur van het platform.


Meer informatie of wil je ook snel datagedreven werken? Neem dan nu contact op met één van onze experts

Cohelion binnen jouw organisatie implementeren?

Ontdek hoe het Cohelion dataplatform kan worden toegepast op jouw organisatie!

Laat onderaan deze pagina je gegevens achter, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op. Liever eerst zelf de voordelen van het platform ervaren of meer informatie ontvangen voordat je deze beslissing maakt? Geen probleem! Ook dan staan onze collega’s voor je klaar om al jouw vragen te beantwoorden.

De voordelen van Cohelion

 • Alles-in-één dataplatform:

  Organisaties zijn vaak veel tijd kwijt met het integreren van diverse tools om een datawarehouse te bouwen en onderhouden. Bij Cohelion zijn alle modules al geïntegreerd waardoor je weinig in-house data engineers nodig hebt. Dit bespaart tijd waardoor jouw data- en IT-personeel zich kan focussen op het interpreteren en analyseren van de data.

 • Kortere ontwikkeltijd, snellere resultaten:

  Cohelion biedt een scala aan standaard connectoren, sjablonen voor datamapping en integratieworkflows. Dit versnelt het ontwikkelingsproces en vermindert de tijd die nodig is om een data-integratiepipelines op te zetten. Hierdoor heb je sneller toegang tot kritische bedrijfsdata waarover je kan rapporteren.

 • Geïntegreerde Master Data Management module:

  Het beheren en onderhouden van master data is het meest uitdagende deel van data-integratie. Het is vaak niet mogelijk om verschillende applicaties van één coderingsstandaard te voorzien. Via de gebruiksvriendelijke mapping tool kun je kritische master data mappen naar één bedrijfsstandaard en hierdoor eenvoudig vergelijkingen en consolidaties maken.

De voordelen van Cohelion

 • Unieke staging omgeving:

  Nadat de data uit verschillende applicaties zijn verzameld, genormaliseerd en geïntegreerd, is een belangrijke stap om de datakwaliteit te controleren. Cohelion biedt een unieke staging omgeving waar eindgebruikers data kunnen bekijken, aanvullen en verrijken, voordat erover gerapporteerd wordt. Hierdoor verhoog je de betrouwbaarheid van de data in al uw rapporten en dashboards.

 • Data Lineage en traceerbaarheid:

  Data lineage is een standaardfunctionaliteit in het platform waardoor je altijd de oorsprong van data over verschillende systemen en de transformaties hiervan kan volgen. Dit zorgt voor data traceerbaarheid, wat essentieel is voor databeheer, compliance en audit doeleinden. Het helpt je om relaties te begrijpen, data issues te identificeren en op te lossen.

 • Prognoses en budgetten:

  Naast het verzamelen van actuele data is het mogelijk om in het Cohelion dataplatform prognoses, budgetten en targets voor alle KPI’s op elk moment in te stellen. Vergeet Excel en standaardiseer je processen, bespaar tijd en vergelijk eenvoudig alle scenario’s op één platform.

Ontdek zelf de voordelen van Cohelion

Overweeg je Cohelion binnen jouw organisatie te implementeren? Maar wil je liever eerst zelf de voordelen van het platform ervaren of meer informatie ontvangen om een overwogen beslissing te kunnen maken? Stel je vragen en wij helpen je graag verder met een persoonlijk advies of een live demo.

Interesse in een Cohelion demo, workshop of implementatie?

We laten je graag de mogelijkheden zien van Cohelion. Neem, geheel vrijblijvend, contact op!

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Of contacteer direct een van onze experts

Piet van Duijn

Head of Operations

06 2198 9846

datasolutions@kvl.nl

Een kijkje in onze Insights

Microsoft Fabric’s Eerste Verjaardag: Wat Maakt Het Uniek?

Wat is het verschil tussen IaaS, PaaS en SaaS?

Een kijkje in de keuken: de verschillende vormen van Data Governance