Data Strategy

Data Strategy

Een goede datastrategie is de sleutel tot succes.

Wij ontwikkelen samen met jou een winnende datastrategie die perfect past bij jouw organisatiedoelstellingen met als resultaat: optimale business value. Met onze uitgebreide analyse identificeren we welke groeimogelijkheden er binnen jouw organisatie zijn met data & analytics. Hoe kun je jouw prestaties verbeteren en welke kansen zijn er die omzet en winst laten groeien? De uitkomsten van de analyse vormen de basis voor de Data Roadmap. Dit is een concreet stappenplan waarin we samen vastleggen hoe we de relevante data in jouw organisatie verzamelen, opslaan en gebruiken.

Thumbnail image KVL canvas website

KVL Data Strategy Canvas

In vijf heldere stappen jouw data-ambitie geformuleerd

Waar ben je naar op weg met je bedrijf? En wat is de rol van data hierin? Aan de hand van het ons Data Strategy Canvas zullen we samen met jou een data-ambitie vaststellen die naadloos past binnen jouw bedrijfsstrategie. Tijdens een canvassessie kijken we ook naar de remmers die groei tegenhouden en wat je vandaag en morgen kunt optimaliseren. De laatste stap is voorbereidingen treffen voor overmorgen.

KVL Data Strategy Canvas

DVA-tool-84523-unsplash

KVL Data Value Assessment

Een diagnose binnen jouw organisatie

KVL’s Data Value Assessment (DVA) is een analyse waarmee wij snel en gestructureerd in kaart brengen hoe data wordt gebruikt in jouw organisatie en welke resultaten dat oplevert. Wij identificeren kansen voor beter datagebruik en laten zien wat die voor jouw organisatie kunnen betekenen. Vaak raakt dit meerdere aspecten binnen het bedrijf: doelstellingen, huidige structuren, techniek en competenties. De conclusies van de DVA zijn concrete actiepunten om meteen aan de slag te kunnen gaan.

KVL Data Value Assessment

Meer weten?

Neem contact op

  • Vincent de Leeuw
    • Vincent de Leeuw
    • Business Development Lead

Of wij bellen jou

Door op ‘Bel mij terug’ te klikken ga je akkoord met onze privacyverklaring.