Trainingen

Kennis vergroten is kennis delen. Daarom investeren we in de ontwikkeling van onze eigen collega’s. En trainen we de medewerkers van onze opdrachtgevers. Ook bouwen we aan een nieuwe generatie data-experts met ons programma Scherp Talent.

Trainingen

Professionele ontwikkeling voor de ontwikkelaars binnen uw bedrijf. Trainingen op maat: gericht op de uitdagingen binnen uw organisatie, waarbij de behoefte van uw ontwikkelaars centraal staat. Inhoudelijk, maar ook hun wensen op het gebied van communicatie en vaardigheden.
Met de succesvolle trainingen van KVL investeert u in de ontwikkeling van goed gekwalificeerde Business Intelligence, ETL en Datawarehousing professionals. Welke training u ook kiest, uw medewerkers krijgen altijd een doelgericht programma met focus op functionaliteit en praktijkvoorbeelden.

Meer kennis van data, analytics en Business Intelligence? In de trainingen van KVL staan de persoonlijke wensen en uitdagingen van cursisten centraal. Om optimaal aan hun praktijk aan te sluiten, worden onze trainingen gegeven door docenten die zelf ook als data-expert werken.

Meet the master – Josip Cicak

Josip Cicak is één van onze ervaren en praktijkgerichte trainers. Hij is een zeer gedreven allround Business Intelligence consultant, ETL-specialist en trainer, met een specialisatie in data-integratie en in het bijzonder DataStage. Josip heeft kennis van zowel de inrichtingsaspecten als het ontwikkelen met DataStage. De door Josip ontwikkelde training is praktijkgericht, biedt variatie en sluit goed aan bij de wensen van de ontwikkelaar. Josip is communicatief sterk en spreekt vanuit de praktijk. Zijn toegevoegde waarde is dat hij goed begrijpt wat iemand nodig heeft om vanuit een methodiek en breder kader zijn werk goed uit te voeren.

Wilt u één van onze trainingen inzetten om de kennis van uw medewerkers te vergroten, neem dan contact met ons op . Wij denken graag met u mee en bespreken graag persoonlijk de mogelijkheden die KVL Trainingen u biedt.