fbpx

Trainingen en workshops

Onze KVL Analytics Academy biedt praktijkgerichte trainingstrajecten waarin data en analytics hard skills worden verbonden met relevante soft skills. Dit om substantieel meer business impact met data te realiseren. We doen dit op individueel, team-, organisatieniveau en op C-level.

Met onze trainingen houden we de kennis en vaardigheden van onze eigen medewerkers en die van onze opdrachtgevers up-to-date met de nieuwste ontwikkelingen en best practices uit de markt. 

Overzicht trainingen

Document

Agile Werkvormen (1 dag)

Een interactieve training waarbij gedurende een dag of middag de voordelen en problemen binnen het Agile werken worden behandeld.

Bekijk training

BI, Data & Analytics & DWH Essentials (5 dagen)

Met deze 5 daagse training leer je de basisbeginselen om te kunnen werken binnen een Data en Analytics omgeving.

Bekijk training

Business Requirements & Informatieanalyse

In deze training leer je de methoden en technieken voor het effectief identificeren, analyseren en documenteren van bedrijfsbehoeften en -eisen, wat cruciaal is voor het ontwikkelen van succesvolle IT-oplossingen die nauw aansluiten bij de zakelijke doelstellingen en het verbeteren van de algehele bedrijfsprestaties.

Bekijk training

Data Engineer met Microsoft Azure (10 dagen)

Een training 'Data Engineer met Microsoft Azure' (10 dagen) is een diepgaande training ontworpen om je de kennis en vaardigheden te bieden om data-engineering oplossingen te ontwerpen, bouwen, onderhouden en beheren op het Microsoft Azure platform. Dit helpt je om door te groeien als expert in het werken met big data en analytics in de cloud, wat essentieel is voor het ondersteunen van datagedreven besluitvorming binnen organisaties.

Bekijk training

Data Management

Data management is een groot en complex onderwerp. De training biedt overzicht en schetst kaders voor wie de eerste stappen wil zetten in data management.

Bekijk training

Data Quality Workshop & DQ Game

Goede datakwaliteit implementeren kost veel geld. Maar niet waarborgen van datakwaliteit kan je nog duurder komen te staan. Ontdek hoe je hiermee omgaat.

Bekijk training

Data Visualization met Power BI (3 dagen)

Hoe kan goede visualisatie het verhaal dat je wil overbrengen nog krachtiger maken? Ontdek het tijdens de 3-daagse training Data Visualisation & Power BI.

Bekijk training

Dimensioneel modelleren

Tijdens deze trainingen leer je hoe je datawarehouse- en business intelligence-oplossingen kan ontwerpen met behulp van dimensionele modelleringstechnieken, wat essentieel is voor het creëren van intuïtieve, performante databases die gemakkelijk door eindgebruikers kunnen worden gequeryd en geanalyseerd voor snellere inzichten en besluitvorming.

Bekijk training

DISC workshop

Deze interactieve training is gericht op het begrijpen en toepassen van het DISC-model, een gedragsbeoordelingstool die individuen helpt hun eigen persoonlijkheidsstijlen te herkennen en die van anderen, wat leidt tot verbeterde communicatie, teamwerk, en persoonlijke effectiviteit in zowel professionele als persoonlijke contexten.

Bekijk training

DWH Testing & Quality Assurance Fundamentals (1 dag)

In deze speelse, interactieve training maak je kennis met alle soorten testen die in de wereld van data en analytics voorkomen. Logisch en kritisch denken wordt hier actief getraind. Na deze dag ben je in staat om actief mee te werken in een rol als junior tester binnen een analytics project.

Bekijk training

SQL Fundamentals (2 dagen)

Instapcursus om query taal te leren en om vragen te kunnen stellen aan een database en hoe men databaseobjecten kan aanmaken.

Bekijk training

Persoonlijke ontwikkeling & soft skills (5 dagen)

Ontwikkel je persoonlijke vaardigheden en word nog effectiever in jouw dagelijkse werk. Met onderwerpen als: Jezelf profileren en positioneren, Ontspannen gesprekken voeren, Gelijkwaardig communiceren op elk niveau, Succesvol (samen)werken met de klant en in een team, Commerciële kansen herkennen en bespreekbaar maken. 

Bekijk training

In-house training of maatwerk behoeften?

Laat ons weten wat jouw wensen zijn. Wij geven graag invullen aan jouw ontwikkelbehoeften of die van jouw collega’s. Neem hieronder contact met ons op. 

We vertellen je graag hoe we helpen. Neem, geheel vrijblijvend, contact op!

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Of contacteer direct een van onze experts

Alfred Douma

Head of Knowledge & IT

06 4747 8122

kvlacademy@kvl.nl