fbpx

Business Solutions

De juiste data oplossing die bij je past

Neem contact op

Data Ambitie Workshop

In een Data Strategy Canvassessie helpen we je een data-ambitie te formuleren, de remmers en versnellers in kaart brengen en je ambitie door te vertalen naar concrete acties.

Data Value Assessment

Het Data Value Assessment (DVA) is een complete analyse van het datagebruik van jouw bedrijf en de huidige resultaten die daarmee worden behaald. We brengen het potentieel van jouw data uitgebreid in kaart.

Data Roadmap

Lorem ipsum

Onze diensten

Managed Platform Services

Ontdek de voordelen van onze uitgebreide Managed Platform Services. Laat jouw IT-infrastructuur zorgeloos beheren door ons deskundig team. Wij bieden een complete oplossing met beheer, monitoring, beveiliging en ondersteuning.

Met onze Managed Platform Services hoef je je geen zorgen te maken over complex IT-beheer. Onze experts zorgen proactief voor optimale prestaties en beveiliging, zodat jij je kunt richten op de groei en ontwikkeling van jouw bedrijf.

Flexibiliteit staat centraal. Wij passen de infrastructuur aan jouw behoeften aan, of je nu wilt opschalen of afschalen.

Kies voor onze Managed Platform Services en ervaar de voordelen van een betrouwbare IT-infrastructuur. Bespaar kosten, verbeter prestaties en focus op jouw kernactiviteiten. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek wat onze Managed Platform Services voor jouw organisatie kunnen betekenen.

ESG Rapportage

Bij KVL begrijpen we het belang van duurzaamheid en maatschappelijke verantwoordelijkheid in het moderne bedrijfsleven. Daarom bouwen wij mee aan jullie ESG-rapportageoplossing die jullie helpt om jullie Environmental, Social, en Governance (ESG) prestaties te meten, te volgen en te rapporteren. Met de ESG-rapportage kunnen jullie jullie inzet op het gebied van duurzaamheid en verantwoord ondernemen aantonen aan jullie stakeholders en investeerders.

Data Entry Solution

Met onze data entry solution, gebouwd op het Power Platform van Microsoft, kunnen jullie snel en nauwkeurig gegevens invoeren in jullie systemen. Of het nu gaat om het verzamelen van klantgegevens, enquêteresultaten of andere vormen van data-invoer, ons platform biedt een intuïtieve en gebruiksvriendelijke interface om gegevens efficiënt vast te leggen. Bovendien kunnen jullie aangepaste validatieregels en automatiseringen toevoegen om de kwaliteit en consistentie van de ingevoerde gegevens te waarborgen. Met onze data entry solution besparen jullie tijd, minimaliseren jullie fouten en verbeteren jullie de algehele productiviteit van jullie gegevensinvoerprocessen.

Data Processing Solution

Onze data processing solution, gebaseerd op het Power Platform van Microsoft, stelt jullie in staat om grote hoeveelheden gegevens efficiënt te verwerken en te analyseren. Met behulp van geautomatiseerde workflows en geavanceerde datatransformatietechnieken kunnen jullie ruwe gegevens converteren naar bruikbare inzichten. Jullie kunnen data uit verschillende bronnen integreren, gegevenskwaliteit verbeteren, complexe berekeningen uitvoeren en gegevens visualiseren met behulp van krachtige rapportagetools. Met onze data processing solution kunnen jullie sneller en beter geïnformeerde beslissingen nemen op basis van de verwerkte gegevens.

Data Sharing Solution

Met onze data sharing solution, gebouwd op het Power Platform van Microsoft, kunnen jullie veilig en gecontroleerd gegevens delen met interne teams, partners of klanten. Jullie kunnen aangepaste dashboards, rapporten en visualisaties maken en deze delen via een gebruiksvriendelijke interface. Door gebruik te maken van beveiligingsinstellingen en machtigingsniveaus kunnen jullie de toegang tot specifieke gegevens controleren en privacy waarborgen. Bovendien kunnen jullie met behulp van het Power Platform gegevensintegratie en -connectiviteit realiseren, waardoor jullie gegevens van verschillende bronnen kunnen centraliseren en delen.

KVL helpt

Met het Power Platform van Microsoft bieden wij krachtige en flexibele oplossingen voor data-invoer, data processing en data sharing. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe onze oplossingen jullie bedrijf kunnen transformeren en jullie data-efficiëntie kunnen verbeteren.

Meer weten over onze tech solutions?

We vertellen je graag hoe we helpen. Neem, geheel vrijblijvend, contact op!

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Of contacteer direct een van onze experts

Piet van Duijn

Head of Operations

06 21989846

datasolutions@kvl.nl

Een kijkje in onze Insights

Wat is het verschil tussen IPaaS en PaaS?

Webinar op 29 augustus: Data Team as a Service

Ontdek Microsoft Copilot: De Slimme AI-Partner voor Bedrijven