COVID-19 protocol

COVID-19 protocol

Fijn dat je een training of workshop komt volgen bij de KVL Analytics Academy! Om dit veilig en verantwoord te kunnen faciliteren, vragen wij jouw aandacht voor de veiligheidsinstructies.

Veiligheidsinstructies

Belangrijk vooraf:

Bij klachten die passen bij infectie met het corona-virus kun je helaas niet deelnemen aan de training of workshop op locatie. Dit zijn:

 • verkoudheidsklachten loopneus [hooikoorts uitgesloten],
 • keelpijn, hoesten,
 • minder kunnen ruiken
 • verhoging tot 38,0 graden Celsius,
 • koorts en/of kortademigheid.
Thuisblijven geldt tevens:
 • als iemand in jouw huishouden koorts (vanaf 38 graden) en/of benauwdheidsklachten heeft
 • als iemand uit jouw huishouden positief getest is op Corona,
 • als je in quarantaine bent omdat je zelf corona gehad hebt en dit de afgelopen 7 dagen is vastgesteld (met een test), teruggekomen bent uit een COVID-19 risicogebied of bent gewaarschuwd door de Coronamelder-app.
Bijna alle trainingen worden in hybride format gegeven. Je kan bij klachten dus wel deelnemen aan de les, maar dan in de virtual classroom.

Kom alsjeblieft niet eerder dan 10 minuten vóór de training op de locatie en vertrek direct na de training. Gebruik met maximaal 2 personen tegelijk de lift of neem de trap. Draag een mondkapje op de locatie tot je op je plaats zit. Dit geldt vanaf binnenkomst in de Van Nelle Fabriek. Was je handen bij aankomst en alvorens de locatie te verlaten.

Veiligheid tijdens de training:

 1. Draag een mondkapje op de locatie tot je op je plek zit.
 2. Voorafgaand aan de training laat de trainer de veiligheidsmaatregelen nogmaals zien en zal hij/zij een gezondheidscheck doen.
 3. Was iedere keer voordat je de trainingsruimte betreedt je handen! Bij de ingangen van de trainingslocatie is tevens desinfecterende handgel beschikbaar
 4. Voel je je niet lekker, verlaat dan alsjeblieft de training. Thuis heb je de mogelijkheid om de training online verder te volgen.
 5. Houd voortdurend 1,5 meter afstand tot elkaar, ook tijdens pauzes en lunch.
 6. Iedereen heeft een eigen vaste zitplaats.
 7. Gebruik alleen je eigen materiaal.
 8. Houd je aan de looproute(s) die de trainer aangeeft. De trainingsruimte heeft een aparte in- en uitgang.
 9. Er wordt gewerkt met vaste oefengroepjes of oefenpartner(s).
 10. Wees alert en herinner elkaar actief en vriendelijk aan de 1,5 meter afstand. In de trainingsruimte zijn dit minimaal 3 vloertegels (groen) en buiten de trainingsruimte minimaal 4 vloertegels (houtmotief)
 11. Gebruik vooral je gezonde verstand en neem je verantwoordelijkheid!

Iedere trainee ontvangt op locatie een hygiene kit bestaande uit desinfecterende handgel, zakdoekjes, een mondkapje en desinfecterende doekjes. Op de locatie zijn extra mondmaskers, zakdoeken, latex handschoenen enz. beschikbaar.

Heb je vragen over de maatregelen, mail dan naar academy@kvl.nl.

Protocol veilig trainen

Klik hier voor het protocol veilig trainen.

Groei door data

We geven data al 25 jaar waarde én een gezicht. Maak vrijblijvend een afspraak, we helpen je graag op weg met Data & Analytics.

Direct contact