Virtual Classroom

Virtual Classroom

In strijd tegen het coronavirus hebben veel onderwijsinstellingen tijdelijk de deuren van hun fysieke trainingslocaties gesloten. De KVL Academy vindt jouw gezondheid en die van onze trainers het belangrijkste en volgt hierin de richtlijnen van het RIVM. Om iedereen toch de mogelijkheid te geven om deel te nemen aan onze trainingen, bieden wij onze klassikale trainingen al vanaf het begin van de intelligente lockdown aan als virtual classroom variant.

Onze dedicated Virtual Classroom setup

Deelname via virtual classrooms

In plaats van training in ons eigen nieuwe eventcenter in de Van Nelle Fabriek in Rotterdam, kan je nu online deelnemen via onze virtual classroom. Met de virtual classroom wordt de fysieke klasruimte volledig nagebootst. KVL Academy beschikt over professionele apparatuur om virtual classrooms mogelijk te maken, waaronder hoge kwaliteit teleconferencing hardware en digitale whiteboards.

Google Meet setup

Onze ervaren trainers geven via een livestream gewoon de lessen die je ook in onze reguliere trainingen volgt. Jouw docent staat gewoon voor de klas en kan alle deelnemers zien via de beeldverbinding. Je hebt via Google Meet live contact met jouw docent en je medestudenten. Ook de groepsopdrachten vinden gewoon plaats via virtuele whiteboards (Google Jam) en Google Meet.

Ter ondersteuning van de lessen zijn ook ons e-learning portaal beschikbaar en online trainingsomgevingen. Om de virtuele bijeenkomsten zo effectief mogelijk te maken, geven wij uitsluitend trainingen in kleine groepen van maximaal 8 cusisten. Om deel te nemen aan de trainingen is in de meeste gevallen het installeren van extra software niet noodzakelijk.

Liever klassikaal les?

Wij begrijpen dat veel personen een voorkeur hebben voor lessen in een echt klaslokaal. Zodra de trainingen op locatie weer mogelijk zijn, dan ben je van harte welkom bij ons in de Van Nelle fabriek. In ons eventcenter is voldoende ruimte om veilig met 1,5 meter afstand trainingen te volgen. Wij volgen bij klassikale lessen wel het coronaprotocol strikt op.

Google Jamboard digitaal whiteboard

Groei door data

We geven data al 25 jaar waarde én een gezicht. Maak vrijblijvend een afspraak, we helpen je graag op weg met Data & Analytics.

Direct contact