Cohelion

Cohelion

Cohelion is anders dan andere data-oplossingen. Het is een out-of-the-box dataplatform voor data-integratie, master data management, met als eindresultaat een datawarehouse. Door deze standaard modules wordt het verzamelen, integreren en beheren van financiële en operationele bedrijfsdata vereenvoudigd en versneld.

Door de gebruiksvriendelijke interfaces, standaard workflows en validaties, worden eindgebruikers betrokken bij het data-integratieproces en krijgen ze sneller toegang tot betrouwbare data en inzichten. Wil je ook sneller resultaten boeken met je bedrijfsdata? Neem dan contact op.

Contact opnemen

Platform fabriek

Cohelion binnen jouw organisatie implementeren?

Ontdek hoe het Cohelion dataplatform kan worden toegepast op jouw organisatie!

Laat onderaan deze pagina je gegevens achter, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op. Liever eerst zelf de voordelen van het platform ervaren of meer informatie ontvangen voordat je deze beslissing maakt? Geen probleem! Ook dan staan onze collega's voor je klaar om al jouw vragen te beantwoorden.

De voordelen van Cohelion

 • Alles-in-één dataplatform:
  Organisaties zijn vaak veel tijd kwijt met het integreren van diverse tools om een datawarehouse te bouwen en onderhouden. Bij Cohelion zijn alle modules al geïntegreerd waardoor je weinig in-house data engineers nodig hebt. Dit bespaart tijd waardoor jouw data- en IT-personeel zich kan focussen op het interpreteren en analyseren van de data.

 • Kortere ontwikkeltijd, snellere resultaten:
  Cohelion biedt een scala aan standaard connectoren, sjablonen voor datamapping en integratieworkflows. Dit versnelt het ontwikkelingsproces en vermindert de tijd die nodig is om een data-integratiepipelines op te zetten. Hierdoor heb je sneller toegang tot kritische bedrijfsdata waarover je kan rapporteren.

 • Geïntegreerde Master Data Management module:
  Het beheren en onderhouden van master data is het meest uitdagende deel van data-integratie. Het is vaak niet mogelijk om verschillende applicaties van één coderingsstandaard te voorzien. Via de gebruiksvriendelijke mapping tool kun je kritische master data mappen naar één bedrijfsstandaard en hierdoor eenvoudig vergelijkingen en consolidaties maken.

 • Unieke staging omgeving:
  Nadat de data uit verschillende applicaties zijn verzameld, genormaliseerd en geïntegreerd, is een belangrijke stap om de datakwaliteit te controleren. Cohelion biedt een unieke staging omgeving waar eindgebruikers data kunnen bekijken, aanvullen en verrijken, voordat erover gerapporteerd wordt. Hierdoor verhoog je de betrouwbaarheid van de data in al uw rapporten en dashboards.

 • Data Lineage en traceerbaarheid:
  Data lineage is een standaardfunctionaliteit in het platform waardoor je altijd de oorsprong van data over verschillende systemen en de transformaties hiervan kan volgen. Dit zorgt voor data traceerbaarheid, wat essentieel is voor databeheer, compliance en audit doeleinden. Het helpt je om relaties te begrijpen, data issues te identificeren en op te lossen.

 • Prognoses en budgetten:
  Naast het verzamelen van actuele data is het mogelijk om in het Cohelion dataplatform prognoses, budgetten en targets voor alle KPI’s op elk moment in te stellen. Vergeet Excel en standaardiseer je processen, bespaar tijd en vergelijk eenvoudig alle scenario’s op één platform.


Onze klanten


Ontdek zelf de voordelen van Cohelion

Overweeg je Cohelion binnen jouw organisatie te implementeren? Maar wil je liever eerst zelf de voordelen van het platform ervaren of meer informatie ontvangen om een overwogen beslissing te kunnen maken? Stel je vragen en wij helpen je graag verder met een persoonlijk advies of een live demo.


Nadat je op 'Verzenden' klikt, neemt een van onze collega's zo snel mogelijk contact met je op.