Careers

Careers

We werken door heel Nederland. Organisaties in alle soorten en maten hebben onze experts graag in huis, en dat is mooi. Daarom zijn wij altijd op zoek naar nieuw talent. Of je nu ervaren bent of een starter.

Wouter careerpagina

Ervaren professionals

Ben jij een ervaren Data & Analytics expert? Heb je bewezen advies en trainingsvaardigheden? En ben je wars van hiërarchie maar wil je wel meebouwen aan één van de mooiste Data & Analytics clubs van Nederland? Dan is KVL wellicht een perfecte match voor jou. Vul bij Contact jouw gegevens in en ook een korte motivatie, dan maken we binnenkort wellicht nader kennis.

Solliciteren

Jorinde careerpagina

Starten in Data & Analytics

Heb je affiniteit met Data & Analytics? Wil jij je laten (om)scholen tot een expert die organisaties het maximale uit hun data laat halen? Dan is het éénjarige Scherp Talent programma van KVL wellicht een mooie stap voor jou. Hiermee leiden we jonge talenten op tot Data & Analytics experts. Voor onszelf of voor onze opdrachtgevers. Eerst een maand intensief trainen, dan direct aan de slag op praktijkopdrachten. Het Scherp Talent programma zorgt dat je je als jong afgestudeerd talent kunt ontwikkelen tot een hooggekwalificeerd data-specialist. Ook als je al in dienst bent bij een opdrachtgever, kun je laten bij- of omscholen in dit programma.

Vul bij Contact je gegevens in, dan maken we binnenkort wellicht nader kennis.

Contact

Naast onze Data & Analytics experts zijn we altijd op zoek naar talent voor onze eigen organisatie. We hebben mooie vacatures, maar we zijn vooral benieuwd wat jouw dromen en ambities zijn.

Organiseer jouw toekomst. Geef elkaar de ruimte om te ontwikkelen en bouw samen aan de organisatie van de toekomst. Want, groeien doe je samen. In ons manifest vertellen we hoe wij dat doen.

Manifest

Groei door data

We geven data al 20 jaar waarde én een gezicht. Maak vrijblijvend een afspraak, we helpen je graag op weg met Data & Analytics.

Direct contact