Header Data Strategy
Data Strategy
  • practice

Data Strategy

Een goede datastrategie is de sleutel tot succes.

Wij ontwikkelen samen met jou een winnende datastrategie die perfect past bij jouw organisatiedoelstellingen met als resultaat: optimale business value. Met onze uitgebreide analyse identificeren we welke groeimogelijkheden er binnen jouw organisatie zijn met data & analytics. Hoe kun je jouw prestaties verbeteren en welke kansen zijn er die omzet en winst laten groeien? De uitkomsten van de analyse vormen de basis voor de Data Roadmap. Dit is een concreet stappenplan waarin we samen vastleggen hoe we de relevante data in jouw organisatie verzamelen, opslaan en gebruiken.

Thumbnail image KVL canvas website

KVL Data Strategy Canvas

In vijf heldere stappen jouw data-ambitie geformuleerd

Waar ben je naar op weg met je bedrijf? En wat is de rol van data hierin? Aan de hand van het ons Data Strategy Canvas zullen we samen met jou een data-ambitie vaststellen die naadloos past binnen jouw bedrijfsstrategie. Tijdens een canvassessie kijken we ook naar de remmers die groei tegenhouden en wat je vandaag en morgen kunt optimaliseren. De laatste stap is voorbereidingen treffen voor overmorgen.

KVL Data Strategy Canvas

DVA-tool-84523-unsplash

KVL Data Value Assessment

Een diagnose binnen jouw organisatie

KVL’s Data Value Assessment (DVA) is een analyse waarmee wij snel en gestructureerd in kaart brengen hoe data wordt gebruikt in jouw organisatie en welke resultaten dat oplevert. Wij identificeren kansen voor beter datagebruik en laten zien wat die voor jouw organisatie kunnen betekenen. Vaak raakt dit meerdere aspecten binnen het bedrijf: doelstellingen, huidige structuren, techniek en competenties. De conclusies van de DVA zijn concrete actiepunten om meteen aan de slag te kunnen gaan.

KVL Data Value Assessment

Data-roadmap-6877

KVL Data Roadmap

Van organisatiestrategie naar een winnende datastrategie

KVL’s Data Roadmap is een praktisch stappenplan om een meer datagedreven organisatie te bouwen. Hoe kun je jouw data het beste opslaan en beheren en hoe zorg je dat iedereen hier het beste uit kan halen? In dit plan wordt uitgebreid aandacht besteed aan de nodige stappen op korte- en lange termijn.

KVL Data Roadmap

Data-governance-audit-6940

Data Governance Audit

Betrouwbaar databeheer

De regels omtrent databeheer worden steeds strenger en uitgebreider. Met onze Data Governance Audit analyseren we in hoeverre jouw organisatie voldoet aan de (wettelijke) eisen van goed databeheer. Actueel, zorgvuldig en helder. We vertellen je precies welke verbeteringen nodig zijn en alle vervolgstappen om die in te voeren.

Door op ‘Bel mij terug’ te klikken ga je akkoord met onze privacyverklaring.

Groei door data

Wij maken organisaties datagedreven. Maak vrijblijvend een afspraak, we helpen je graag op weg met Data & Analytics.

Direct contact