Header Business Intelligence
Business Intelligence
  • practice

Business Intelligence

Met geavanceerde data & analytics en bijzondere technieken om data te visualiseren maken we de toegevoegde waarde in jouw data zichtbaar.

Meer weten?

Wouter Schrandt
  • Wouter Schrandt
  • Practice Lead Business Intelligence, Data & Analytics consultant

Onze Business Intelligence producten

BI_dashboard-796861-unsplash

Intuitive Dashboards & Reports

Uiteindelijk draait het gewoon om een goed verhaal. De Intuitive Dashboards & Reports van KVL helpen om dasboards, data visualisaties en rapportages zodanig te ontwerpen dat ze het data-verhaal helder vertellen. Dat maakt het interpreteren ervan niet alleen makkelijker, maar ook leuker. En dit komt de effectiviteit en de kwaliteit van besluitvorming dan weer ten goede.

BI-self-service-6912

Self Service Business Intelligence

Op ons kant-en-klare Data Delivery Platform kun je data direct zelf analyseren. En dat is handig, want met de opgedane kennis kun je meteen aan de juiste touwtjes trekken in je organisatie. Wij helpen graag bij de invoering van ons Data Delivery Platform en leiden alle gebruikers op om het platform effectief te gebruiken in hun dagelijkse werk.

BI-service-537308-unsplash

Business Intelligence as a service

KVL biedt Business Intelligence tools ook als een service aan. En dat is handig, want hierdoor hoef je zelf niet over het beheer na te denken. Wij zorgen ervoor dat jouw tools altijd op rolletjes lopen. De bijbehorende dashboards en rapportages ontwikkelen en beheren we ook. Ieder z’n vak, toch?

Groei door data

We geven data al 20 jaar waarde én een gezicht. Maak vrijblijvend een afspraak, we helpen je graag op weg met Data & Analytics.

Direct contact