Header Business Intelligence
Business Intelligence
  • practice

Business Intelligence

Met geavanceerde data & analytics en bijzondere technieken om data te visualiseren maken we de toegevoegde waarde in jouw data zichtbaar.

BI-self-service-6912

Self Service Analytics

Wil je zelf alle data-analyses doen? Dat kan met Self Service Analytics. Met ons Self Service Analytics Framework krijg je niet alleen de juiste self-service BI tools, maar training en begeleiding zodat de verschillende soorten mensen in jouw organisatie, zelf vakkundig aan de knoppen kunnen draaien.

Self Service Analytics

BI_dashboard-796861-unsplash

Intuitive Dashboards & Reports

Jouw data moet de juiste informatie weergeven - een kloppend verhaal vertellen. De Intuitive Dashboards & Reports van KVL helpen om dasboards, data visualisaties en rapportages zodanig te ontwerpen dat ze het dataverhaal helder vertellen. Dat maakt het interpreteren ervan niet alleen makkelijker, maar ook consistenter en zonder dubbelzinnigheid. En dit komt de effectiviteit en de kwaliteit van besluitvorming dan weer ten goede.

BI-service-537308-unsplash

Business Intelligence as a service

KVL biedt Business Intelligence tools ook als een service aan. En dat is handig, want hierdoor hoef je zelf niet over het beheer na te denken. Wij zorgen ervoor dat jouw tools altijd op rolletjes lopen. De bijbehorende dashboards en rapportages ontwikkelen en beheren we ook. Ieder z’n vak, toch?

Door op ‘Bel mij terug’ te klikken ga je akkoord met onze privacyverklaring.

Groei door data

Wij maken organisaties datagedreven. Maak vrijblijvend een afspraak, we helpen je graag op weg met Data & Analytics.

Direct contact