Header Business Analytics
Business Analytics
  • practice

Business Analytics

Met state-of-the-art analytics tools ondersteunen wij gebruikers om op intuïtieve wijze nieuwe inzichten voor hun business te genereren.

Meer weten?

Ron van der Stelt
  • Ron van der Stelt
  • Practice Lead Business Analytics

Onze Business Analytics producten

BA-visual-analytics

Visual analytics

Visuele analyse van data

Snelle en eenvoudige visuele analyses op grote hoeveelheden data, dan hebben we het over KVL’s Visual Analytics. Hiermee kan iedere gebruiker in een oogopslag zien welke trends en kritische indicatoren het dataonderzoek laat zien. Uiteraard adviseren wij graag over de keuze en het gebruik van visual analytics tools. En als het nodig is, trainen we het hele team.

BA-smart-discovery

Smart Data Discovery

Effectief analyseren van data

Met Smart Data Discovery helpen we de gebruikers in jouw organisatie om data effectief te analyseren aan de hand van zogenaamde next-generation data discovery tools. Deze tools hebben cognitieve componenten waardoor data analyses snel, effectief en zonder tussenkomst van een data expert kunnen worden uitgevoerd door gewone gebruikers.

BA-analytics-as-a-service-7205

Analytics as a Service

Tools in de cloud

Analytics as a Service? Dat kan ook. Al onze Visual Analytics en Smart Data Discovery tools zijn namelijk ook beschikbaar in de cloud en worden 24/7 ondersteund door business partners als IBM en Microsoft. Ook hier geven we uiteraard een gedegen training bij.

Groei door data

We geven data al 20 jaar waarde én een gezicht. Maak vrijblijvend een afspraak, we helpen je graag op weg met Data & Analytics.

Direct contact