KVL Summerschool Data Warehousing

KVL Summerschool Data Warehousing

Wil je de geheimen leren kennen van het verzamelen, opslaan en analyseren van gegevens op een efficiënte en effectieve manier? Dan is onze eendaagse introductie training over Data Warehousing de perfecte gelegenheid voor jou!

Tijdens deze zomerschool dompelen we je onder in de fascinerende wereld van Data Warehousing. Je leert de essentiële concepten en best practices kennen die nodig zijn om gegevens om te zetten in waardevolle inzichten en strategische beslissingen te ondersteunen.

Wat kun je verwachten tijdens deze training? Onze ervaren trainers nemen je mee op een boeiende reis waarin je:

  • De basisbegrippen rondom Data Warehousing ontdekt

  • Begrip krijgt van datamodellering: Wat is het verschil tussen 3NF, DataVault en Stermodelleren?

  • De voordelen van dimensioneel modelleren begrijpt: Ontdek hoe je een dimensioneel datamodel werkt om snel en flexibel antwoorden te vinden op complexe vragen.

  • Begrijpt wat ETL-processen inhouden

  • Inzicht krijgt in gegevenskwaliteit en -integriteit: Ontdek hoe je ervoor kunt zorgen dat je gegevens betrouwbaar en accuraat zijn, zodat je kunt vertrouwen op de analyses en rapporten die je genereert.

Deze training is ontworpen om je binnen één dag te introduceren in de wereld van Data Warehousing. Altijd al willen weten wat datawarehousig is of wil je eidelijk weten waar de BI afdeling binnen jouw organisatie mee bezig is? Wacht niet langer! Schrijf je vandaag nog in voor onze Summer School over Data Warehousing!

Agenda:

  • 11 augustus: 9.30 - 16.30 uur - Data Warehousing essentials

Andere trainingen in de Summer School: