fbpx

Agile Werkvormen (1 dag)

Een interactieve training waarbij gedurende een dag of middag de voordelen en problemen binnen het Agile werken worden behandeld.

Doelstelling training

De training “Agile: Voordelen en Valkuilen” is een interactieve training waarbij gedurende een dag of middag de voordelen en problemen binnen het Agile werken worden behandeld.


Inhoud Training

Er is een groot aantal Agile methodieken beschikbaar, die substantieel van elkaar verschillen. Sommige zijn pragmatisch qua benadering, zoals Scrum, waarbij slechts een handvol regels gevolgd wordt om het werkproces agile te noemen. Andere methoden, zoals Agile Project Management van APMG, zijn vele malen gedetailleerder en kunnen dan ook gebruikt worden om tot in een veel groter detail Agile te werken.

Zoals met alles in het leven heeft elk van deze methodieken voor- en nadelen. Een aantal hiervan worden gedurende de training aangestipt. Om ervoor te zorgen dat u echt ondervindt wat wel en niet werkt, worden tijdens de training oefeningen gedaan met verschillende methoden en technieken.

In overleg kan deze training in een dag of een middag gegeven worden. Uiteraard wordt in de middagtraining dan minder op de details ingegaan. Ook is het mogelijk beide trainingen helemaal naar uw behoefte samen te stellen. Op die manier worden precies de punten die voor uw organisatie van belang zijn, eruit gehaald.


Doelgroep

U wilt Agile gaan werken en u heeft behoefte aan voldoende basiskennis om met één van de methodieken een start te maken.


Aanvangsniveau

U hoeft niet aan bepaalde vooropleidingseisen te voldoen.


Studiematerialen

Tijdens de training worden u alle benodigde ICT middelen en handouts ter beschikking gesteld om de training te volgen.


Niveau training

HBO denk- en werkniveau


Studiebelasting

De studiebelasting beperkt zicht tot de tijd van de training, 8 uur per trainingsdag. Buiten de trainingsdagen heeft u geen voorbereidingstijd.


Te behalen kwalificaties en vrijstellingen

Na deelname aan deze training ontvang je een certificaat van deelname. Er wordt niet opgeleid voor een af te nemen examen of voor het behalen van een (internationaal) erkend diploma. Met het voltooien van deze cursus ontvang je geen vrijstelling voor andere trainingen/opleidingen.

Locatie

Van Nelleweg 1714
3044 BC Rotterdam

KVL kantoor op de 7e verdieping, ingang 2

In-house training of maatwerk behoeften?

Laat ons weten wat jouw wensen zijn. Wij geven graag invullen aan jouw ontwikkelbehoeften of die van jouw collega’s. Neem hieronder contact met ons op. 

We vertellen je graag hoe we helpen. Neem, geheel vrijblijvend, contact op!

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Of contacteer direct een van onze experts

Alfred Douma

Head of Knowledge & IT

06 4747 8122

kvlacademy@kvl.nl