Regie- en implementatiebegeleiding

 

Bij KVL beschikken we over een team van ervaren consultants die gespecialiseerd zijn in het behouden van regie tijdens de implementatie van Data & Analytics projecten. Onze consultants spelen een essentiële rol bij het waarborgen van een succesvolle uitvoering van jouw projecten, van start tot afronding. Ze richten zich op de volgende kwadranten:

 

Plan

Onze consultants werken nauw samen met jouw team om een gedetailleerd implementatieplan voor jouw Data & Analytics project op te stellen. Ze zorgen ervoor dat de implementatiestrategie aansluit bij de overkoepelende plannen en doelstellingen van jouw organisatie. Door het definiëren van duidelijke mijlpalen, deliverables en tijdschema’s, bieden ze een gestructureerde aanpak voor de implementatie en behouden ze de regie over het proces.
 

Tools

Een succesvolle Data & Analytics implementatie vereist ook de juiste tools en technologieën. Onze consultants evalueren de benodigde tools en systemen voor de implementatie. Ze beoordelen of de bestaande tools geschikt zijn of dat er aanpassingen of aanvullende oplossingen nodig zijn. Daarnaast richten ze zich op de integratie van systemen en de beveiliging van gegevens en privacy. Door deze evaluatie van tools zorgen onze consultants ervoor dat jouw Data & Analytics implementatie project kan profiteren van de meest geschikte technologische oplossingen.

People

Het succes van een Data & Analytics implementatie project is sterk afhankelijk van de juiste betrokkenheid van mensen. Onze consultants beoordelen de benodigde mensen en teams voor de implementatie. Ze identificeren de relevante stakeholders en zorgen voor een effectieve samenstelling van het implementatieteam. Door middel van stakeholdermanagement en gerichte communicatie stellen ze de betrokkenheid en ondersteuning van alle belanghebbenden veilig.
 

Skills

Om een succesvolle Data & Analytics implementatie te waarborgen, is het essentieel om de juiste vaardigheden aan boord te hebben. Onze consultants toetsen de aanwezige vaardigheden in jouw organisatie en identificeren eventuele hiaten. Ze bieden advies en begeleiding bij het opvullen van deze gaten door middel van training, werving of het inschakelen van externe expertise. Op deze manier zorgen ze ervoor dat jouw Data & Analytics implementatieteam beschikt over de benodigde vaardigheden om het project succesvol uit te voeren.
 
 

Samen verder

Met onze ervaren consultants aan jouw zijde behoud je de regie over de implementatie van jouw Data & Analytics projecten. Ze sturen het proces aan, coördineren de betrokken partijen, managen veranderingen en waarborgen de kwaliteit. Zo kun jij met vertrouwen de implementatiefase ingaan, wetende dat jouw Data & Analytics project in goede handen is en dat alle kwadranten van Plan, People, Skills en Tools zorgvuldig worden aangepakt.

We vertellen je graag hoe we helpen. Neem, geheel vrijblijvend, contact op!

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Of contacteer direct een van onze experts

Bas van Baar

Head of Operations

06 13753195

adviesregie@kvl.nl