Werken bij KVL?

KVL werkt door heel Nederland. Organisaties in alle soorten en maten hebben onze experts graag in huis en dat is mooi. De vraag groeit en daarom zijn wij op zoek naar nieuwe collega’s!

KVL ontwikkelt zich binnen haar doelgroep tot ‘thought leader’ op het vlak van Data & Analytics. Hierop gaan we ons veel nadrukkelijker profileren. Op het internet, op social media en tijdens diverse evenementen. Daarom zijn we op zoek naar een ervaren en gepassioneerde marketing- en communicatieprofessional die ook een gezonde commerciële drive heeft om meer business te genereren.

Voor het oplossen van strategische en operationele Data & Analytics vraagstukken zijn wij ruim 20 jaar een gewaardeerde partner van veel toonaangevende bedrijven en organisaties. Dat doen we op een geheel eigen manier (daarover later meer).

Voor de groei van onze verkooporganisatie zijn we op zoek naar een ervaren, mensgerichte en commerciële Business Development Manager. En voor de groei van onze Data Strategy Practice zijn we op zoek naar een ervaren, energieke en mensgerichte Data Strategy Consultant.

 

Wil jij graag bij ons werken?

Op dit moment hebben wij drie openstaande vacatures. Klik hieronder op één van de vacatures om deze te bekijken. Interesse? Laat dan van je horen!

Marketing- en Communicatie Professional

Ben jij een ervaren en gepassioneerde marketing- en communicatieprofessional die ook een gezonde commerciële drive heeft om meer business te genereren?

Bekijk hier de vacature

Business Development Manager

Ben jij een een ervaren, mensgerichte en commerciële Business Development Manager? Voor de groei van onze verkooporganisatie zijn we op zoek naar jou!

Bekijk hier de vacature

Data Strategy Consultant

Ben jij een ervaren, energieke en mensgerichte Data Strategy Consultant? Voor de groei van onze Data Strategy Practice zijn we op zoek naar jou!

Bekijk hier de vacature

Posted in KVL nieuws


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

5 × 4 =