KVL Data Quality Game (1 dagdeel)
  • training

KVL Data Quality Game (1 dagdeel)

  • 6 oktober 2020. In company op aanvraag
  • KVL Academy, Van Nelle fabriek Rotterdam

Doelstelling training

Datakwaliteit is vaak een onderschat onderwerp, maar kleine fouten kunnen soms grote gevolgen hebben. Waar moeten organisaties aan denken bij informatie kwaliteit en hoe kan je in projecten omgaan met datakwaliteit? De KVL Data Quality Game is een erg leuk instrument om uw mensen door alle lagen van de organisatie bewust te maken van de effecten van datakwaliteit. Tevens is het een erg leuke manier van teambuilding.

Doelgroep

Iedereen die meer wil weten over de impact van (slechte) datakwaliteit op het werken met data en nog niet veel weet van datakwaliteit en processen rondom het verbeteren van datakwaliteit.

Deze training is gericht op het trainen van (grote) groepen waarmee complete teams of organisaties op een erg leuke manier bewust worden van de gevolgen van datakwaliteit. Deze training kan groepen tot 200 personen faciliteren. Het spel wordt minimaal met 12 spelers gespeeld.

Aanvangsniveau

U hoeft niet aan bepaalde vooropleidingseisen te voldoen.

Inhoud Training

Datakwaliteit is vaak een onderschat onderwerp, maar kleine fouten kunnen soms grote gevolgen hebben. Waarom is een goede informatieoverdracht zo belangrijk voor een goede samenwerking? Tijdens de KVL Data Quality Game ervaar je wat er komt kijken bij kwalitatieve data. Deze unieke game zit vol actie, energie en fun. In een dagdeel maken we je bewust van de voorwaarden van een goede informatieoverdracht, krijg je inzicht in het belang van datakwaliteit. Ook leer je dat je onderling afhankelijk bent en dat een goede samenwerking de sleutel tot succes is!

De KVL DQ game is dé tool om zelf het belang van datakwaliteit te ervaren.

Niveau training

HBO denk- en werkniveau

Studiebelasting

De studiebelasting beperkt zicht tot de tijd van de training, 4 uur per trainingsdag. Buiten de trainingsdagen heeft u geen voorbereidingstijd.

Te behalen kwalificaties en vrijstellingen

Na deelname aan deze training ontvang je een certificaat van deelname. Er wordt niet opgeleid voor een af te nemen examen of voor het behalen van een (internationaal) erkend diploma. Met het voltooien van deze cursus ontvang je geen vrijstelling voor andere trainingen/opleidingen.

Investering

Deze 4 uur durende training kost 395 euro per persoon, excl. BTW
Minimale deelname 12 personen
(Bel voor een offerte op maat bij groepsboekingen en in company trajecten vanaf 12 personen)

Aanvang training

  • 6 oktober 2020 (Populair. Nog enkele plaatsen beschikbaar!)
  • Voor groepen van meer dan 12 personen of in company trajecten is deze training op aanvraag beschikbaar

Meer informatie of inschrijven? Vul onderstaande formulier dan snel in!

Voorwaarden training