KVL Data Quality Game
  • training

KVL Data Quality Game

  • maart 2020
  • Van Nelle fabriek

Doelstelling training

Datakwaliteit is vaak een onderschat onderwerp, maar kleine fouten kunnen soms grote gevolgen hebben. Waar moeten organisaties aan denken bij informatie kwaliteit en hoe kan je in projecten omgaan met datakwaliteit? De KVL Data Quality Game is een erg leuk instrument om uw mensen door alle lagen van de organisatie bewust te maken van de effecten van datakwaliteit. Tevens is het een erg leuke manier van teambuilding.

Doelgroep

U wilt uw team of organisatie op een erg leuke manier bewust laten worden van de gevolgen van datakwaliteit. We kunnen groepen tot 200 man faciliteren. Het spel wordt minimaal met 12 spelers gespeeld.

Aanvangsniveau

U hoeft niet aan bepaalde vooropleidingseisen te voldoen.

Inhoud Training

Datakwaliteit is vaak een onderschat onderwerp, maar kleine fouten kunnen soms grote gevolgen hebben. Waarom is een goede informatieoverdracht zo belangrijk voor een goede samenwerking? Tijdens de KVL Data Quality Game ervaar je wat er komt kijken bij kwalitatieve data. Deze unieke game zit vol actie, energie en fun. In een dagdeel maken we je bewust van de voorwaarden van een goede informatieoverdracht, krijg je inzicht in het belang van datakwaliteit. Ook leer je dat je onderling afhankelijk bent en dat een goede samenwerking de sleutel tot succes is!

De KVL DQ game is dé tool om zelf het belang van datakwaliteit te ervaren.

Niveau training

HBO denk- en werkniveau

Studiebelasting

De studiebelasting beperkt zicht tot de tijd van de training, 4 uur per trainingsdag. Buiten de trainingsdagen heeft u geen voorbereidingstijd.