TimeXtender

TimeXtender

Jouw future-proof data automation oplossing

Dataprojecten vereisen vaak grote, zeer bekwame teams en maandenlange ontwikkeling. Het bouwen en/of opschalen van een data huishouding vereist ook een breed scala aan tools die vaak niet eenvoudig met elkaar integreren, waardoor het proces meestal grotendeels handmatig blijft. Veel organisaties kiezen daarom voor automatisering met één uniforme tool voor: end-to-end creatie en onderhoud van datalakes, warehouses en marts. Deze verandering verkort de projectcycli, vereenvoudigt de ontwikkeling en vermindert de kosten van het bouwen van een datahuishouding.

TimeXtender is een geïntegreerd data management platform dat een no-code omgeving biedt voor het automatiseren van gegevensmodellering, integratie,
extractie, opschoning, laden en documentatie. Deze automatisering maakt het bouwen van data lakes, warehouses en marts 10x sneller mogelijk dan traditionele processen.

Wat zijn de voordelen van TimeXtender?

 • Drag and drop interface
  Met TimeXtender integreer je snel je losse data in een data lake, modelleer je datawarehouse en definieer data marts voor meerdere BI-tools en endpoints. Dit kan allemaal binnen een eenvoudige, drag-and-drop gebruikersinterface.
 • Automatisch code genereren
  TimeXtender genereert automatisch T-SQL-code voor het opschonen, transformeren en valideren van gegevens. Dit voorkomt dat je talloze regels met SQL-code handmatig hoeft te schrijven, te controleren en debuggen. Dit alles terwijl de krachtige ontwikkelaarstools waar je van houdt, SQL-scripting en aangepaste coderingsmogelijkheden nog steeds beschikbaar zijn.
 • Projectdocumentatie automatisch genereren
  TimeXtender genereert automatisch volledige, end-to-end documentatie van je gehele data-estate - stelt gebruikers gerust dat hun gegevens volledig, accuraat & betrouwbaar zijn.

 • Data lineage, impactanalyse & meldingen voor gegevenskwaliteit
  TimeXtender biedt visuele data lineage, impactanalyse, kwaliteitsregels & meldingen zodat je eventuele problemen snel kunt oplossen.

 • Slimmere pijplijnen
  Je bent geen maanden meer kwijt aan het bouwen en herbouwen van pipelines. Met onze op metadata gebaseerde aanpak kun je wanneer er een wijziging in je gegevensbronnen of systemen wordt aangebracht, deze wijzigingen met slechts een paar klikken direct doorvoeren in de gehele pijplijn.

Bekijk hieronder een demo

Meer weten over TimeXtender?

Vul hieronder je gegevens in en we nemen z.s.m. contact met op.

Door op ‘Bel mij terug’ te klikken ga je akkoord met onze privacyverklaring.

Groei door data

Wij maken organisaties datagedreven. Maak vrijblijvend een afspraak, we helpen je graag op weg met Data & Analytics.

Direct contact