Scherp Talent

Kennis vergroten is kennis delen. Daarom investeren we in de ontwikkeling van onze eigen collega’s. En trainen we de medewerkers van onze opdrachtgevers. Ook bouwen we aan een nieuwe generatie data-experts met ons programma Scherp Talent.

Wat is Scherp Talent?

Met ons Scherp Talent programma leiden we talenten op tot data en analytics experts. We onderscheiden twee soorten talenten. De eerste groep betreft medewerkers uit de eigen organisatie die door ons worden opgeleid of omgeschoold. De tweede groep betreft talenten die wij in opdracht werven, selecteren en opleiden. Deze talenten treden bij in dienst na de succesvolle afronding van hun trainingsprogramma. Het Scherp Talent programma biedt de mogelijkheid om in korte tijd relevante data en analytics kennis en ervaring te ontwikkelen en uit te bouwen. De cursisten worden tijdens het programma direct ingezet op relevante data en analytics vraagstukken, eventueel op basis van actuele organisatie vraagstukken.

Scherp Talent in de praktijk

KVL selecteert kandidaten en test ze grondig op kennis, talent en vaardigheden. Het programma start met een intensieve basisopleiding van een maand, waarin onze docenten de fundamenten van Business Intelligence, SQL, Databases en Datawarehousing grondig behandelen. Nadat de talenten dit met succes hebben doorlopen, volgt een specialisatie afgestemd op uw omgeving. Ook gaan de talenten aan de slag met een praktijkcase. Na de opleidingsperiode volgt een leer- en werktraject, met onder meer technische en communicatieve vervolgopleidingen, persoonlijke effectiviteit training en certificering.

Young professionals

Scherp Talent zorgt dat je je als jong afgestudeerd talent kunt ontwikkelen tot een hooggekwalificeerd data-specialist. Ook als je al in dienst bent bij een opdrachtgever, kun je laten bij- of omscholen in dit programma.

Voor organisaties

Scherp Talent toevoegen aan uw organisatie? KVL denkt met u mee en bespreekt graag persoonlijk de mogelijkheden die Scherp Talent u biedt.

Omscholing

Met Scherp Talent van KVL kunt u ook werken aan bestaande talenten binnen uw organisatie. Wij helpen kandidaten binnen uw bedrijf selecteren en bieden hen een plek binnen ons Scherp Talent-programma.

Van gedachten wisselen met één van onze experts
over data en analytics?