Digital Data Solutions

Digital Data Solutions

Onze experts zijn gespecialiseerd in verschillende technologieën om de beste Data & Analytics oplossingen voor onze klanten te realiseren. Samen met jou en je team kijken we naar je data-ambitie, je huidige en toekomstige uitdagingen, kiezen we de schaalbare technologie die bij jouw organisatie past en beginnen we met de implementatie. Daarnaast kunnen we je mensen trainen of het geheel uit handen nemen om je volledig te ontzorgen.

Time Xtender logo website

Organisaties die hun data warehouse flink willen upgraden in snelheid en efficientie, helpen we met de TimeXtender tool. Deze low-code/no code, drag-and-drop data automation tool versnelt je toegang tot data tot wel 10 sneller vergeleken met handmatig bouwen en onderhouden. TimeXtender automatiseert deze processen, heeft simpele gebruikersinterfaces en verbindt met vrijwel iedere bron (o.a. SQL server, DB2, Dynamics NAV, AX & GP, SAP, Excel).

Heb je een data platform of is jouw organisatie daar nu aan toe? We adviseren je graag over wat TimeXtender voor jouw organisatie kan betekenen.

Microsoft logo with brands3

We helpen organisaties ook met Microsoft technologie voor databases, inzichtcreatie en governance. Voor databases denk aan tools als Microsoft SQL Server, MY SQL en voor inzichtcreatie tools als Azure Synapse Analytics, Power BI. Voor governance is Microsoft Purview een geïntegreerde oplossing voor gegevensbeheer.

We hebben specialisten in Azure, de cloud-computing platform van Microsoft, ook bekend als Infrastructure as a Service (IaaS) en Platform as a Service (PaaS) voor het bouwen, implementeren en beheren van applicaties. Een data platform gebouwd in Azure is snel, schaalbaar en klaar voor de toekomst.

Cohelion logo KVL pagina2

Cohelion is een alles-in-één dataplatform dat het integreren en beheren van verschillende soorten gegevens, zoals financiële en operationele data, eenvoudig maakt. Met de module voor master data management en automatische controles voor datakwaliteit wordt het integratieproces van gegevens vereenvoudigd. Hierdoor creëer je snel één centrale plek waar alle bedrijfsgegevens uniform en direct beschikbaar zijn voor verdere analyse en rapportage doeleinden.

Wil je ook sneller toegang krijgen tot de juiste stuurinformatie? We adviseren je graag over wat het Cohelion Data Platform voor jouw organisatie kan betekenen.

 • Kvl website bedrijflogo rijnland

  KVL helpt Rijnland met hun data platform in Azure om zo hun missie te realiseren: samen met water veilig en gezond wonen, werken en recreëren.

  Bekijk case

 • Middin

  KVL heeft zorgorganisatie Middin geholpen met de keuze en implementatie van platformtechnologie TimeXtender. Nu zijn ze klaar om naar de cloud te gaan.

  Bekijk case

Meer weten?

Neem contact op

 • Martin Vermeule
  • Martin Vermeule
  • Commercial Lead (KVL GPS Team)

Of wij bellen jou

Door op ‘Bel mij terug’ te klikken ga je akkoord met onze privacyverklaring.