Partners

Partners

We werken met verschillende partners om de beste Data & Analytics oplossingen voor onze klanten te realiseren.

Time Xtender logo website

Organisaties die hun data warehouse flink willen upgraden in snelheid en efficientie, helpen we met de TimeXtender tool. Deze low-code/no code, drag-and-drop data automation tool versnelt je toegang tot data tot wel 10 sneller vergeleken met handmatig bouwen en onderhouden. TimeXtender automatiseert deze processen, heeft simpele gebruikersinterfaces en verbindt met vrijwel iedere bron (o.a. SQL server, DB2, Dynamics NAV, AX & GP, SAP, Excel).

Heb je een data platform of is jouw organisatie daar nu aan toe? We adviseren je graag over wat TimeXtender voor jouw organisatie kan betekenen.

Microsoft logo with brands3

We helpen organisaties ook met Microsoft technologie voor databases, inzichtcreatie en governance. Voor databases denk aan tools als Microsoft SQL Server, MY SQL en voor inzichtcreatie tools als Azure Synapse Analytics, Power BI. Voor governance is Microsoft Purview een geïntegreerde oplossing voor gegevensbeheer.

We hebben specialisten in Azure, de cloud-computing platform van Microsoft, ook bekend als Infrastructure as a Service (IaaS) en Platform as a Service (PaaS) voor het bouwen, implementeren en beheren van applicaties. Een data platform gebouwd in Azure is snel, schaalbaar en klaar voor de toekomst.

IBM logo with subbrands

Onze consultants hebben jarenlange ervaring met IBM software als Cognos Analytics en InfoSphere met daarin tools als Datastage, Information Governance Catalog (IGC), Information Analyzer en Infosphere Data Architect (IDA).

Veel organisaties gebruiken IBM software vanwege de solide integratie van componenten en een hybrid cloud waar je naast cloud ook on-premise kan draaien. Dit is voor organisaties die hun data niet in de cloud willen zetten.

We kijken altijd naar wat de klant nodig heeft. Nu en in de toekomst.

Meer weten?

Neem contact op

  • Vincent de Leeuw
    • Vincent de Leeuw
    • Business Development Lead

Of wij bellen jou

Door op ‘Bel mij terug’ te klikken ga je akkoord met onze privacyverklaring.