Werken bij KVL

Binnen KVL werken we niet met vastomlijnde functies. Bij ons bepaalt iedereen zelf zijn rol (en zijn salaris ook, trouwens). En die rol kan wisselen per periode, situatie of doelstelling.

We werken door heel Nederland. Organisaties in alle soorten en maten hebben onze experts graag in huis en dat is mooi. Toch komen alle KVL’ers ook geregeld bijeen op ons hoofdkantoor in de Van Nelle Fabriek in Rotterdam. Om bij te praten, kennis te delen en natuurlijk om een drankje te doen.

Openstaande vacatures

Op dit moment hebben wij drie openstaande vacatures. Klik hieronder op één van de vacatures om deze te bekijken. Interesse? Laat dan van je horen!

Ervaren marketing- en communicatie professional
Business Development Manager - Data & Analytics
Senior Data Strategy Consultant

Wij zijn altijd op zoek naar talent

Wij zijn altijd benieuwd naar nieuw talent. Of je nu ervaren bent of een starter. We selecteren zorgvuldig, voeren gesprekken met directe collega’s, beoordelen een praktijkcase, doen een referentiecheck en een persoonlijkheidstest. En als het vertrouwen er is dan tonen we dat ook; nieuwe KVL’ers krijgen direct een vaste aanstelling. Voor starters hebben we een speciaal programma om je in een korte tijd op te leiden tot Data & Analytics expert.

Ervaren en solliciteren? Starten in Data & Analytics?

KVL Manifest