Werken bij KVL

Binnen KVL werken we niet met vastomlijnde functies. Bij ons bepaalt iedereen zelf zijn rol (en zijn salaris ook, trouwens). En die rol kan wisselen per periode, situatie of doelstelling.

We werken door heel Nederland. Organisaties in alle soorten en maten hebben onze experts graag in huis en dat is mooi. Toch komen alle KVL’ers ook geregeld bijeen op ons hoofdkantoor in de Van Nelle Fabriek in Rotterdam. Om bij te praten, kennis te delen en natuurlijk om een drankje te doen.

Wil jij graag bij ons werken?

Op dit moment hebben wij drie openstaande vacatures. Klik hieronder op één van de vacatures om deze te bekijken. Interesse? Laat dan van je horen!

Marketing- en Communicatie Professional

Ben jij een ervaren en gepassioneerde marketing- en communicatieprofessional die ook een gezonde commerciële drive heeft om meer business te genereren?

Bekijk hier de vacature

Sales & Customer Value Driver

Bij KVL zijn we dringend op zoek naar een ervaren en gedreven sales kanjer voor onze back office. Als Sales & Customer Value Driver ben je verantwoordelijk voor de verdere ontwikkeling van je eigen klantenportefeuille.

Bekijk hier de vacature

Data Strategy Consultant

Ben jij een ervaren, energieke en mensgerichte Data Strategy Consultant? Voor de groei van onze Data Strategy Practice zijn we op zoek naar jou!

Bekijk hier de vacature

Wij zijn altijd op zoek naar talent

Wij zijn altijd benieuwd naar nieuw talent. Of je nu ervaren bent of een starter. We selecteren zorgvuldig, voeren gesprekken met directe collega’s, beoordelen een praktijkcase, doen een referentiecheck en een persoonlijkheidstest. En als het vertrouwen er is dan tonen we dat ook; nieuwe KVL’ers krijgen direct een vaste aanstelling. Voor starters hebben we een speciaal programma om je in een korte tijd op te leiden tot Data & Analytics expert.

KVL Manifest