Ons verhaal

Wij vinden graag nieuwe inzichten. AHA’s waardoor je beter beslist, OH’s waardoor je efficiënter werkt en GOH’s waardoor je meer verdient. Daarvoor doorbreken wij samen de grenzen tussen mens en technologie, want daar ligt de kiem tot groei.

Een wereld waarin iedereen snel en simpel toegang heeft tot relevante data, daar dromen we van bij KVL. Hoe mooi is het als we data intuïtief kunnen visualiseren en daardoor omzetten in nieuwe inzichten en betere besluiten. En dat die inzichten en besluiten op hun beurt weer leiden tot betere prestaties en snellere groei van mens en organisatie. Wij vertalen jouw business strategie in een datastrategie en helpen je om die goed uit te voeren. Bringing analytics to the people, dat willen we.

Ruim 20 jaar geleden richtten Ron van der Kleij en Vincent de Leeuw KVL op. Vanaf dag één zetten zij de mens centraal in hun data en analytics aanpak. Waarom? Omdat je prachtige oplossingen kunt hebben in techniek, maar als mensen er niet mee kunnen werken, dan heb je er nog steeds niks aan. Ons doel is om waarde uit data te creëren voor mensen en hun organisaties. En dat doen we door ons te verbinden met de mensen voor wie we werken en mét wie we werken.

Zo werken wij

Een traditionele organisatie zijn we niet. We zien onszelf liever als een netwerk van gelijkgestemden, met open minded en energieke professionals. KVL’ers organiseren regelmatig 360-graden-sessies om elkaar succesvoller te maken. Collega’s, klanten en business partners evalueren de samenwerking en ontwikkeling. Goudeerlijk en constructief. Zo groeien we, persoonlijk en zakelijk.

Werk je met KVL, dan werk je:

Slim

Slim

Data op zichzelf zijn nietszeggend. Totdat je er de juiste dingen mee doet. Wij bieden slimme oplossingen die bijdragen aan de groei en prestaties van organisaties.

Verbindend

Verbindend

Wij verbinden mensen met elkaar, met hun data en met hun informatie. Zo komen we tot waardevolle nieuwe inzichten en acties van betekenis.

Betrouwbaar

Betrouwbaar

Wij weten hoe belangrijk het is dat je als organisatie kunt vertrouwen op je data. Op ons kun je bouwen. Wij leveren betrouwbare oplossingen en komen we onze afspraken na.

Van gedachten wisselen met één van onze experts
over Data & Analytics?