Moedig de KVLers aan tijdens de NN Marathon van Rotterdam!

KVL doet met twee teams mee aan de Rotterdamse Marathon!

Op 8 april 2018 doet KVL mee aan #demooiste marathon van Nederland! Zes sportieve medewerkers uit onze organisatie zullen hun opwachting maken tijdens de Business Runs van de NN Marathon Rotterdam.

Bert en Sander zullen deelnemen aan de business Duo Marathon en zullen samen elk een halve marathon afleggen. Anne, Gilbert, Ewout en Vincent zullen samen in totaal 42,195 km afleggen in de Business Estafette Marathon.

Wil jij toeschouwer zijn en onze KVL teams toejuichen en aanmoedigingen op de Coolsingel of elders op de route? Laat het weten op onze Marathon Event Pagina.

Funfact

De techniek achter het Marathon dashbord op de Coolsingel, heeft alles te maken met datavisualisatie en -analytics. Alle deelnemers kunnen met hun GPS systeem en hun loopnummer hun eigen statistieken online bijhouden. Maar ook bezoekers kunnen zien waar hun favoriete deelnemer, vriend of familielid zich bevindt op het parcours. Een knap staaltje precisiewerk om mensen nog meer met elkaar in verbinding te brengen en nog beter te informeren. Over #BringinganalitycsToThePeople gesproken!


Posted in KVL nieuws


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

4 × twee =