Masterclass: Maakt een Data Platform ons ook datagedreven?

Microsoft Azure, Cohelion, TimeXtender, Snowflake of een andere technologie. Als onafhankelijke data specialist helpen we je graag de juiste keuze maken voor het beste data platform, aangezien jouw organisatie jaren met deze technologie moet gaan werken. Maar wat is nou eigenlijk een data platform en wat kun je ermee? Hoe zet je een data platform in om jouw datagedreven organisatie verder op te bouwen?

Om je hier meer inzicht in te geven organiseren we de Masterclass ‘Maakt een Data Platform ons ook datagedreven? op 10 mei. Tijdens de Masterclass nemen we je aan de hand van een plenaire sessie, break-out sessies en een rondetafelgesprek mee in de wereld van data platforms en datagedreven werken. Er is ruimte voor maximaal 25 deelnemers, dus meld je snel aan.

Het programma

  • De 4 pijlers als fundament voor je data platform.
  • Data platform: wat is de toegevoegde waarde?
    • Data Platform vs Data Warehouse/Data Lake
    • Managed vs Manual Data Platform
    • Hoe test je het systeem/keuze? (3 scenario's)
  • Breakout-sessies van verschillende technologieën (Azure, TimeXtender en Cohelion)
  • Rondetafelgesprek over een datacultuur creëren onder leiding van Helma Broers, Data Strategy Expert & voormalig CIO van de Port of Rotterdam.

Praktische informatie

Datum: 10 mei 2023
Voor wie: Directie + Management
Locatie: KVL kantoor in de Van Nelle Fabriek
Adres: Van Nelleweg 1714, 3044 BC Rotterdam
Inloop: 13:00 uur
Masterclass duur: 13:30 - 17:00 uur (daarna borrel en hapjes)

Let op: deze Masterclass is al geweest. We zullen in de nabije toekomst meer Masterclasses geven over deze onderwerpen. Schrijf je onderaan deze pagina in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe KVL events. 

Deel dit insight met bijvoorbeeld collega's of vrienden

Feyan Pulmano

Marketing Lead & Proposition Expert

Hoi, ik ben Feyan.

Met 27 jaar ervaring in de wereld van data & analytics, zijn wij bij KVL gepassioneerd over het delen van inzichten met anderen. We vinden het geweldig om kennis en expertise te delen op het gebied van data en analytics, en helpen graag anderen hun begrip te vergroten.

Heb je vragen over bepaalde onderwerpen? Neem gerust contact met ons. Wij staan altijd klaar om te helpen.

Bekijk ook