Manifest

Manifest

Manifest-1-7126

Organiseer jouw toekomst

De wereld om ons heen verandert steeds sneller. Nieuwe omstandigheden vragen wat ons betreft om nieuwe organisatievormen. Je moet snel en effectief reageren om relevant te blijven voor klanten en medewerkers. Geef elkaar de ruimte om te ontwikkelen en bouw samen aan de organisatie van de toekomst. Want, groeien doe je samen. In dit manifest vertellen we hoe wij dat doen.

Manifest-2-6319

Onze Droom

Een wereld waarin iedereen snel en simpel toegang heeft tot relevante data, daar dromen we van bij KVL. Hoe mooi is het als we data intuïtief kunnen visualiseren en daardoor omzetten in nieuwe inzichten en betere besluiten. En dat die inzichten en besluiten op hun beurt weer leiden tot betere prestaties en snellere groei van mens en organisatie. Bringing analytics to the people, dat willen we.

Ron90445

Bringing Analytics to the People

KVL’ers ontwikkelen slimme data- en analytics-oplossingen en brengen die op een begrijpelijke en toegankelijke manier naar iedereen in een organisatie. Op elk niveau biedt een wereld vol data kansen om het dagelijks werk te verbeteren. Ga je hier slim mee om, dan maakt het elke baan interessanter en elke organisatie succesvoller.

Manifest-4-7851

Netwerk van gelijkgestemden

Een traditionele organisatie zijn we niet. We zien onszelf liever als een netwerk van gelijkgestemden, met open minded en energieke professionals. We delen een duidelijke missie en de gezonde drive om onze klanten en onze partners te helpen het maximale uit de beschikbare data én elkaar te halen.

Manifest-5-7322

Vertrouwen is de basis

Betrouwbaarheid creëert vertrouwen, en daar houden wij van. Net zoals realistische beloften en heldere afspraken. We zeggen wat we doen en we doen wat we zeggen. Vertrouwen zorgt voor een goede sfeer, vergroot het gevoel van eigen verantwoordelijkheid en leidt tot mooie initiatieven. Daarnaast maakt het constructieve feedback geven makkelijker. Vanuit vertrouwen groeien we samen verder.

7 sterren naar de top

In zeven sterren naar de top

In plaats van de 5-sterren-status streven wij liever naar 7 sterren. Wij willen altijd beter zijn en beter worden. Opmerkelijke resultaten en een unieke beleving, daar doen we het voor. Samen bouwen we aan de manier waarop we werken, de plek waar we dat doen en verbinden we ons vol overgave met de mensen in ons netwerk. In zeven sterren naar de top.

Manifest-7-0174

7-Sterrenteams en groeitijd

Alle KVL’ers besteden 10% van hun effectieve werktijd aan persoonlijke groei en aan de groei van KVL als organisatie. In die groeitijd kun je bijvoorbeeld een relevante training volgen, of deelnemen aan een van de 7-sterren teams. Dit zijn de inspirerende gelegenheidsformaties die zich richten op de uitbouw van KVL tot een 7-sterren organisatie, het realiseren van innovatieve producten of meer business value voor klanten.

Netwerk van gelijkgestemden

Permanent groeien

KVL is vol overtuiging een netwerkorganisatie. Binnen dit netwerk heeft iedereen verschillende rollen en die rollen gooien we net zo makkelijk weer om als de situatie daarom vraagt. Hierdoor zijn we in staat om de juiste teams voor iedere uitdaging samen te stellen. Tegelijkertijd blijft zo het werken bij KVL uitdagend en kun je jezelf blijvend ontwikkelen. Permanent groeien noemen we dat.

Interesse in een Data & Analytics carrière?

Careers

Groei door data

Wij maken organisaties datagedreven. Maak vrijblijvend een afspraak, we helpen je graag op weg met Data & Analytics.

Direct contact