Kennis, Koffie en datastrategie!

Kennis & Koffiesessie: KVL Data Strategy Canvas

Op woensdag 4 december hebben we ons gloednieuwe Data Strategy Canvas gepresenteerd aan een handvol mooie organisaties. De sessie begon met een inspirerend verhaal over onze locatie, de beroemde Van Nelle Fabriek, en ‘het Nieuwe Bouwen’ – de stijl waarin het gebouwd is. De pijlers ‘transparantie, effectiviteit en de mens centraal’ zitten ook in ons KVL DNA en zijn essentiële elementen van ons KVL Data Strategy Canvas. Een datastrategie waarin de mens centraal staat en die rekening houdt met alle datadomeinen en perspectieven die nodig zijn om de echte waarde uit je data te halen. Na de toelichting over het canvas gingen de gasten aan de slag met onze Data Strategy Poster, een compacte manier waar je uitgedaagd wordt om je data-ambitie uit te tekenen in vijf stappen.

Heb je deze Kennis & Koffiesessie gemist? We vertellen je graag meer over wat een datastrategie voor jouw organisatie kan betekenen. Klik hieronder op de knop en neem contact op met ons voor een online kennismaking. 

Deel dit insight met bijvoorbeeld collega's of vrienden

Feyan Pulmano

Marketing Lead & Proposition Expert

Hoi, ik ben Feyan.

Met 27 jaar ervaring in de wereld van data & analytics, zijn wij bij KVL gepassioneerd over het delen van inzichten met anderen. We vinden het geweldig om kennis en expertise te delen op het gebied van data en analytics, en helpen graag anderen hun begrip te vergroten.

Heb je vragen over bepaalde onderwerpen? Neem gerust contact met ons. Wij staan altijd klaar om te helpen.

Bekijk ook