In gesprek met Naoufal Boussallami, B.I.-consultant bij KVL

De menselijke factor bij KVL

Naoufal Boussallami (23 jaar) is B.I.-consultant bij KVL en gespecialiseerd in Microsoft technologie. Na zijn studie werd hij via een recruiter voorgesteld bij verschillende bedrijven, waaronder dus KVL. “KVL past het best bij mij. Het menselijke voert hier echt de boventoon. Je voelt je direct thuis en veilig. Ik heb voor KVL gekozen vanwege de manier waarop vakprofessionals worden begeleid. Begeleiding vind je overal, maar hier merk ik dat de kennis echt een verschil maakt. Zowel persoonlijk als vakinhoudelijk! Daarbij is de cultuur open en de organisatie flexibel.”

Scherp Talent Programma; extra bagage

“Ik ben gestart met het Scherp Talent Programma, een intensieve trainingsperiode van een paar weken. Enorm leerzaam en heel praktijkgericht. Dat zorgt voor een stukje extra bagage tijdens projecten. Qua technische aspecten, maar ook als het gaat om soft skills. Daar heb ik veel aan gehad tijdens mijn eerste opdracht, waar ik een beetje in het diepe terecht kwam doordat er weinig overdracht was gedaan. Ik kon met vertrouwen starten dankzij mijn ervaring en de training.”

We nemen geen genoegen met een zesje

“De cultuur van KVL is open, transparant en professioneel. We hebben echt de mensen met kennis en ervaring. Hier onderscheiden we ons in. We hebben oog voor kwaliteit; we leggen de lat hoog qua oplossingen die we adviseren en onze eindproducten. We nemen geen genoegen met een zesje. Daarnaast zijn we proactief en dat wordt gewaardeerd door onze klanten. We zijn altijd bereid om een stapje extra te doen. En bij elke keuze leggen we in begrijpbare taal uit waarom we de keuze maken, wat de gevolgen zijn en wat de argumenten zijn. We proberen weg te blijven van gekke technische taal en woorden.”

(Persoonlijke) ambities realiseren binnen KVL

“Mijn ambitie is om binnen mijn vakgebied een échte professional worden. Juist ook de focus op big data en analytics; dat wordt bij klanten steeds belangrijker. Daarnaast vind ik het belangrijk dat ik kan bijdragen aan de ontwikkeling van KVL; waar gaat onze dienstverlening naartoe en wat betekent dit? We krijgen de vrijheid om mee te denken over de strategie. Er is ruimte om samen te bouwen, samen naar de top.”
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

vier + vijf =