Marketing- en communicatie professional

Ben jij een ervaren en gepassioneerde marketing- en communicatieprofessional die ook een gezonde commerciële drive heeft om meer business te genereren?

Ervaren marketing- en communicatie professional (BtB | 0,8 – 1 FTE)

KVL ontwikkelt zich binnen haar doelgroep tot ‘thought leader’ op het vlak van Data & Analytics. Hiervoor gaan we ons veel nadrukkelijker profileren. Op het internet, op social media en tijdens diverse evenementen. Daarom zijn we op zoek naar een ervaren en gepassioneerde marketing- en communicatieprofessional die ook een gezonde commerciële drive heeft om meer business te genereren.

Je krijgt je eigen portefeuille aan marketing- en communicatieprojecten waarvoor je van begin tot eind verantwoordelijk bent. Het gaat in ieder geval om de volgende concrete projecten:

  1. KVL-website uitbouwen als een dynamisch profilerings- en acquisitieinstrument, inclusief content creatie, bezoekersanalyse, adwords, SEO etc
  2. Opzetten, inrichten en managen van marketing automation en inbound marketingcampagnes
  3. Profilering van KVL op social media en linkedin
  4. Bewaken van de juiste toepassing van de KVL-huisstijl
  5. Ontwikkelen van corporate presentaties
  6. Profilering van de KVL Academy
  7. Opstellen van de marketing- en communicatie jaarkalender, het marketing- en communicatiebudget en de marketing- en communicatie kwartaaldoelstellingen in samenspraak met de marketing- en communicatiemanager.

Je rapporteert aan de marketing- en communicatiemanager die samen met jou de strategische en creatieve lijnen voor je projecten uitzet. Zelf neemt de manager de verantwoordelijkheid voor de interne communicatie van KVL, de klantevents, de medewerkerevents en voor het professionaliseren van de werkwijzen en processen binnen KVL.

Wat je (hopelijk) meebrengt

Als we kijken naar je profiel dan zou het geweldig zijn als je in ieder geval de volgende zaken meebrengt:

  1. een HBO denk- en werkniveau
  2. Aantoonbare affiniteit met het vakgebied Data & Analytics
Stuur een e-mail Download PDF versie