Virtual Classroom

Virtual Classroom

In strijd tegen het coronavirus hebben veel onderwijsinstellingen tijdelijk de deuren van hun fysieke leslocaties gesloten. De KVL Academy vind jouw gezondheid en die van onze trainers het belangrijkste en volgt hierin de richtlijnen van het RIVM. Om iedereen toch de mogelijkheid te geven om deel te nemen aan onze trainingen, bieden wij nu onze klassikale trainingen al vanaf het begin van de intelligente lockdown aan als virtual classroom variant.

Deelname via virtual classrooms

In plaats van training in ons eigen nieuwe eventcenter in de Van Nelle Fabriek in Rotterdam, kan je nu online deelnemen via onze virtual classroom. Met de virtual classroom wordt de fysieke klasruimte volledig nagebootst. KVL Academy beschikt over professionele apparatuur om virtual classrooms mogelijk te maken, waaronder hoge kwaliteit teleconferencing hardware en digitale whiteboards.

Onze ervaren trainers geven via een livestream gewoon de lessen die je ook in onze reguliere trainingen volgt. Je hebt via Google Meet live contact met jouw docent en je medestudenten. Ook de groepsopdrachten vinden gewoon plaats via virtuele whiteboards (Google Jam) en Google Meet. Ter ondersteuning van de lessen zijn ook ons e-learning portaal beschikbaar en online trainingsomgevingen. Om de virtuele bijeenkomsten zo effectief mogelijk te maken, geven wij uitsluitend trainingen in kleine groepen van maximaal 6 trainees. Om deel te nemen aan de trainingen is in de meeste gevallen het installeren van extra software niet noodzakelijk.

Liever klassikaal les?

Wij begrijpen dat veel personen een voorkeur hebben voor lessen in een echt klaslokaal. Zodra de trainingen op locatie weer mogelijk zijn, dan ben je van harte welkom bij ons in de Van Nelle fabriek. In ons eventcenter is voldoende ruimte om veilig met 1,5 meter afstand trainingen te volgen. Worden er lessen in ons eventcenter gegeven, maar wil je liever online de training volgen, dan kan je virtueel deelnemen aan deze trainingen. Gedurende het opleidingsprogramma heb je de mogelijkheid om zo vaak je wilt gratis te switchen tussen de online en klassikale variant.