TimeXtender

TimeXtender

We werken met verschillende partners om de beste Data & Analytics oplossingen voor onze klanten te realiseren.


Wat zijn de voordelen van TimeXtender?

 • Drag and drop interface
  Met TimeXtender integreer je snel je losse data in een data lake, modelleer je datawarehouse en definieer data marts voor meerdere BI-tools en endpoints. Dit kan allemaal binnen een eenvoudige, drag-and-drop gebruikersinterface.
 • Automatisch code genereren
  TimeXtender genereert automatisch T-SQL-code voor het opschonen, transformeren en valideren van gegevens. Dit voorkomt dat je talloze regels met SQL-code handmatig hoeft te schrijven, te controleren en debuggen. Dit alles terwijl de krachtige ontwikkelaarstools waar je van houdt, SQL-scripting en aangepaste coderingsmogelijkheden nog steeds beschikbaar zijn.
 • Projectdocumentatie automatisch genereren
  TimeXtender genereert automatisch volledige, end-to-end documentatie van je gehele data-estate - stelt gebruikers gerust dat hun gegevens volledig, accuraat & betrouwbaar zijn.

 • Data lineage, impactanalyse & meldingen voor gegevenskwaliteit
  TimeXtender biedt visuele data lineage, impactanalyse, kwaliteitsregels & meldingen zodat je eventuele problemen snel kunt oplossen.

 • Slimmere pijplijnen
  Je bent geen maanden meer kwijt aan het bouwen en herbouwen van pipelines. Met onze op metadata gebaseerde aanpak kun je wanneer er een wijziging in je gegevensbronnen of systemen wordt aangebracht, deze wijzigingen met slechts een paar klikken direct doorvoeren in de gehele pijplijn.

Ontdek zelf de voordelen van TimeXtender

Overweeg je om TimeXtender binnen jou organisatie te implementeren, maar mis je nog cruciale informatie om een beslissing te kunnen maken? Onze collega's staan je graag te woord om al jouw vragen te beantwoorden. Stel je vraag en wij helpen je graag verder met een persoonlijk advies of een live demo.

contact opnemen

Klanten die met ons samenwerken

TimeXtender voor jouw organisatie

Wil je de eerste stappen nemen om te ontdekken wat TimeXtender voor jouw organisatie kan betekenen? Hieronder zijn 3 concrete manieren hoe we dat doen:

TX laptop img
KVL Chantalle en Helma architectuur dashboard

2. Data Technology Quick Scan

In 5 dagen voeren we een Data Technology Quick Scan uit op je data en techniek. We brengen onder andere de knel- en aandachtspunten van je huidige architectuur in kaart en geven je advies over een passende toekomstgerichte achitectuur en technologie. Daarnaast geven we inzicht in de doorlooptijd, nodige investeringen en doen we een increment- of pilotvoorstel.

TX data lineage img

3. Proof of Concept met dashboard

In vijf dagen leveren we een Proof of Concept met een werkend dashboard. Je ziet meteen wat business intelligence voor jouw organisatie kan betekenen. In deze vijf dagen vindt er een installatie en configuratie plaats, gaan we je data ontsluiten en een eerste rapportage bouwen in PowerBI.

TX roles img

High-end automation platform

Holistisch beheer

Door metadata te gebruiken om het model aan te sturen en de code te implementeren, heeft TimeXtender nooit enige toegang tot of controle over je daadwerkelijke gegevens. Hiermee elimineer je beveiligingskwetsbaarheden en compliance-problemen, terwijl je een volledig beeld krijgt van wat er gebeurt in je volledige data-estate.

Beveiligd

Met de beveiligingsfuncties van TimeXtender kun je eenvoudig databaserollen maken. Beperk de toegang tot specifieke weergaven, schema's, tabellen en kolommen of specifieke gegevens in een tabel.

Voldoet aan AVG, HIPAA & Sarbanes Oxley

TimeXtender ondersteunt compliance-vereisten voor AVG, HIPAA en Sarbanes Oxley, of je eigen interne normen.

Goede ondersteuning

Kunnen we nog hier een stukje toevoegen over de support, waarom deze goed is? Graag aanvullen.

Zelf aan de knoppen draaien?

Wil je zelf ontdekken hoe je jouw data processen kunt verstellen en verbeteren met TimeXtender? Meld je aan voor onze hands-on workshop. Samen met een TimeXtender expert ga je aan de slag met: data ontsluiten en beschikbaar maken, data in het data warehouse prepareren, creƫren en pushen van relevante datasets, directe verbinding maken met een visualisatietool als PowerBI. De eerstvolgende workshop vind op 9 maart 2023 plaats in Rotterdam.

Aanmelden workshop