TimeXtender

TimeXtender

We werken met verschillende partners om de beste Data & Analytics oplossingen voor onze klanten te realiseren.


Microsoft logo with brands for copy

Wat zijn de voordelen van Microsoft Azure?

 • Schaalbaarheid
  Met Azure kunnen gebruikers hun resources eenvoudig op- of afschalen op basis van hun veranderende behoeften, zonder dat ze hoeven te investeren in extra hardware.
 • Breed scala aan diensten
  Azure biedt een breed scala aan diensten voor computing, opslag, netwerken, analytics en meer, waardoor gebruikers de specifieke diensten kunnen kiezen die ze nodig hebben om hun applicaties en workloads te ondersteunen.

 • Hoge beschikbaarheid en betrouwbaarheid
  Azure gebruikt geavanceerde technologie├źn om de beschikbaarheid en veiligheid van zijn diensten te garanderen. Azure heeft meerdere datacenters over de hele wereld, waardoor gebruikers de locatie kunnen kiezen die het beste aan hun behoeften voldoet. Je hebt een hoge beschikbaarheid, lage latentie, schaalbaarheid en de laatste ontwikkelingen in cloudinfrastructuur.

 • Integratie met andere Microsoft-producten
  Azure integreert naadloos met andere Microsoft producten en technologie├źn, zoals Office 365 en Power BI, waardoor het voor gebruikers eenvoudig is om applicaties te bouwen en te implementeren die gebruikmaken van deze tools.

 • Pay-as-you-go prijzen
  Azure gebruikt een pay-as-you-go prijsmodel, wat betekent dat gebruikers alleen betalen voor de middelen die ze gebruiken. Dit kan de kosten verlagen en meer flexibiliteit bieden.

 • Sterke ondersteuning en gemeenschap
  Azure heeft een grote en actieve gebruikersgemeenschap, evenals uitgebreide documentatie en ondersteuning van Microsoft. Dit leidt tot continue verbetering, versnelling en verfijning van componenten en modules binnen Azure.

Bekijk hieronder een demo

Meer weten over wat TimeXtender voor jou kan betekenen?

Vul hieronder je gegevens in en we nemen z.s.m contact met je op. Zo organiseren we regelmatig hands-on workshops waarin je zelf of met je team aan de slag kan met TimeXtender. We helpen je graag met de implementatie van TimeXtender voor jouw organisatie.