Webinar 'Succes met data in het (post)coronatijdperk'
  • Webinar

Webinar 'Succes met data in het (post)coronatijdperk'

Bouw een sterk fundament van vertrouwen rond je data

Corona heeft de wereld op z`n kop gezet. De inzet van digitale platforms, artificial intelligence en algoritmes neemt een enorme vlucht. Langzaam maar zeker ontstaat een nieuw normaal. Hierbinnen wordt de juiste inzet van betrouwbare data door organisaties nóg belangrijker. Het sleutelwoord voor toekomstig succes is vertrouwen. Vertrouwen in jou als organisatie en in de manier waarop jij met je (klant)data omgaat. Kun jij vertrouwen op je datastrategie en je data in deze nieuwe realiteit?

Op 30 september laten we je zien hoe je een sterk fundament van vertrouwen kunt bouwen rond je data. Het resultaat: verhoogde klantloyaliteit, meer business impact en groei.

Steven en Helma voor website

Steven van Belleghem, internationale spreker en thought leader op het gebied van customer experience, deelt waardevolle inzichten over de klantreis van de toekomst en de rol van data daarin. Helma Broers, expert op het gebied van digitale transitie, laat zien hoe jouw organisatie hier op een praktische manier op kan inspelen. De weg naar een meer datagedreven organisatie begint met het bouwen van een fundament van vertrouwen rond je data en je datagebruik.

Meld je nu aan voor ons gratis live-webinar en laat je data voor je werken in het (post)coronatijdperk!