Data strategy

Identificeren van kansen door beter datagebruik

KVL heeft een handige quick scan ontwikkeld. Hiermee identificeren we welke groeimogelijkheden er binnen jouw organisatie zijn met data & analytics. Hoe kun je jouw prestaties verbeteren en welke kansen zijn er die omzet en winst laten groeien? De uitkomsten van de quick scan vormen de basis voor de Data Roadmap. Dit is een concreet stappenplan waarin we samen vastleggen hoe we de relevante data in jouw organisatie verzamelen, opslaan en gebruiken.

KVL_Web_1.Strategy

Onze Data Strategy producten

Data Value Assessment
Een Quick Scan binnen jouw organisatie

KVL’s Data Value Assessment is een quick scan waarmee wij snel en gestructureerd in kaart brengen hoe data wordt gebruikt in jouw organisatie en welke resultaten dat oplevert. Wij identificeren kansen voor beter datagebruik en laten zien wat die voor jouw organisatie kunnen betekenen.

Data Governance Audit
Goed databeheer

Met onze Data Governance Audit analyseren we in hoeverre jouw organisatie voldoet aan de (wettelijke) eisen van goed databeheer. Zorgvuldig en helder. We vertellen je precies welke verbeteringen nodig zijn en hoe we die samen kunnen realiseren.

Data Roadmap
Van organisatiestrategie naar een top-notch datastrategie

KVL’s Data Roadmap is een praktisch stappenplan om een meer data gedreven organisatie te bouwen. Samen vertalen we de organisatiestrategie naar een top-notch datastrategie. Want: welke data heb je nodig om je doelen te kunnen behalen? Hoe kun je deze data het beste opslaan en beheren en hoe zorg je nou dat iedereen hier het beste uit kan halen?

Een belangrijk onderdeel van KVL’s Data Roadmap is een Business Analytics Skills Assessment (drie keer woordwaarde!). Met dit assessment stellen we vast welke kennis medewerkers hebben van data & analytics en hoe we die kennis het beste kunnen vergroten.

Van gedachten wisselen met één van onze experts
over data en analytics?