Data ecosystem

Versterken van data-ecosystemen

Met schaalbare data-engineering oplossingen helpen wij u om de datahuishouding slim in te richten. Hierbij besteden we ook de nodige aandacht aan de bescherming van data. Bovendien zorgen we ervoor dat onze oplossing volledig en inzichtelijk wordt gedocumenteerd.

Onderstaande producten zetten we in om de datahuishouding slim in te richten.

Visual analytics

KVL’s Visual Analytics stelt uw gebruikers in staat om snel en eenvoudig visuele analyses uit te voeren op grote hoeveelheden data. Hierdoor wordt het voor uw gebruikers mogelijk om zelf kritische indicatoren en trends uit grote hoeveelheden data te identificeren. Wij adviseren u ook graag omtrent de keuze en inzet van visual analytics tools en kunnen uw gebruikers trainen en ondersteunen bij het uitvoeren van de voor uw organisatie relevante visuele analyses.

Data Governance Catalog

In de Data Governance Catalog documenteren we niet alleen welke data in uw organisatie worden vastgelegd, maar ook hoe deze worden vastgelegd, hoe ze worden beheerd en hoe ze up to date worden gehouden. DezeData Governance Catalog is een belangrijke bouwsteen bij het ontwerp van uw business analytics oplossingen.

Data Platform Solutions

Onze Data Platform Solutions helpen u de next-generation data delivery platforms van partners als IBM en Microsoft te configureren en te implementeren. Als goed alternatief hebben we ook een eigen data delivery platform beschikbaar dat we in de meeste gevallen snel en (kosten)effectief kunnen implementeren.

VAN GEDACHTEN WISSELEN MET ÉÉN VAN ONZE EXPERTS
OVER DATA EN ANALYTICS?