Business Intelligence

Ontsluiten van relevante business-informatie

Samen met data experts of gebruikers gaan we op zoek naar de toegevoegde waarde in gecombineerde bedrijfsdata. Hiervoor zetten we geavanceerde data-analytics en data-visualisatie technieken in.

Intuitive Dashboards & Reports

Met onze Intuitive Dashboards & Reports oplossing ontwerpen wij u om dasboards, data visualisaties en rapportages zodanig te ontwerpen dat ze uw gebruikers het voor uw organisatie relevante ‘verhaal’ vertellen. Hierdoor worden data-analyses door uw gebruikers niet alleen makkelijker maar ook leuker. Dit komt de effectiviteit en de kwaliteit van besluitvorming en de werkzaamheden in uw organisatie direct ten goede.

Self Service Business Intelligence

Ons ‘off-the- shelf’ data delivery platform stelt uw gebruikers in staat hun data direct zelf te analyseren. Wij ondersteunen ook bij de invoering ons data delivery platform en leiden uw gebruikers op om het effectief te gebruiken en te integreren in hun dagelijkse werkzaamheden.

Business Intelligence as a service

KVL biedt Business Intelligence tools ook als een service aan. Het voordeel hiervan is dat verschillende onderdelen van uw business met andere business intelligence tools kunnen werken zonder dat u deze zelf in beheer hoeft te nemen. Business Intelligence-as- a-service betekent ook dat we de relevante dashboards en rapportages die u met onze tools kunt maken samen met u kunnen ontwikkelen en beheren.

Van gedachten wisselen met één van onze experts
over data en analytics?