Business Intelligence

Ontsluiten van relevante business-informatie

Met geavanceerde data & analytics en bijzondere technieken om data te visualiseren maken we de toegevoegde waarde in jouw data zichtbaar.

KVL_Web_3.Intelligents 2

Onze Business Intelligence producten

Intuitive Dashboards & Reports

Uiteindelijk draait het gewoon om een goed verhaal. De Intuitive Dashboards & Reports van KVL helpen om dasboards, data visualisaties en rapportages zodanig te ontwerpen dat ze het data-verhaal helder vertellen. Dat maakt het interpreteren ervan niet alleen makkelijker, maar ook leuker. En dit komt de effectiviteit en de kwaliteit van besluitvorming dan weer ten goede.

Self Service Business Intelligence

Op ons kant-en-klare Data Delivery Platform kun je data direct zelf analyseren.  En dat is handig, want met de opgedane kennis kun je meteen aan de juiste touwtjes trekken in je organisatie. Wij helpen graag bij de invoering van ons Data Delivery Platform en leiden alle gebruikers op om het platform effectief te gebruiken in hun dagelijkse werk.

Business Intelligence as a service

KVL biedt Business Intelligence tools ook als een service aan. En dat is handig, want hierdoor hoef je zelf niet over het beheer na te denken. Wij zorgen ervoor dat jouw tools altijd op rolletjes lopen. De bijbehorende dashboards en rapportages ontwikkelen en beheren we ook. Ieder z’n vak, toch?

Van gedachten wisselen met één van onze experts
over data en analytics?