Business analytics

Creëren van nieuwe inzichten

Met state-of-the-art analytics tools ondersteunen wij gebruikers om op intuïtieve wijze nieuwe inzichten voor hun business te genereren.

KVL_Web_4.Analytics 2

Onze Business Analytics producten

Visual analytics
Visuele analyse van data

Snelle en eenvoudige visuele analyses op grote hoeveelheden data, dan hebben we het over KVL’s Visual Analytics. Hiermee kan iedere gebruiker in een oogopslag zien welke trends en kritische indicatoren het dataonderzoek laat zien. Uiteraard adviseren wij graag over de keuze en het gebruik van visual analytics tools. En als het nodig is, trainen we het hele team. 

Smart Data Discovery
Effectief analyseren van data

Met Smart Data Discovery helpen we de gebruikers in jouw organisatie om data effectief te analyseren aan de hand van zogenaamde next-generation data discovery tools. Deze tools hebben cognitieve componenten waardoor data analyses snel, effectief en zonder tussenkomst van een data expert kunnen worden uitgevoerd door gewone gebruikers.

Analytics as a Service
Tools in de cloud

Analytics as a Service? Dat kan ook. Al onze Visual Analytics en Smart Data Discovery tools zijn namelijk ook beschikbaar in de cloud en worden 24/7 ondersteund door business partners als IBM en Microsoft. Ook hier geven we uiteraard een gedegen training bij.

Van gedachten wisselen met één van onze experts
over data en analytics?