Business analytics

Creëren van nieuwe inzichten

Met state-of-the-art modellen ondersteunen wij de gebruikers in de organisatie om op een intuïtieve manier nieuwe inzichten voor de business te genereren. Indien gewenst organiseren we ook interactieve sessies met gebruikers.

Tijdens deze sessies confronteren we de beschikbare data met de binnen jouw organisatie beschikbare kennis over producten, diensten, processen, markten, klanten en concurrentie. Zo komen we tot waardevolle nieuwe inzichten.

Visual analytics

KVL’s Visual Analytics stelt uw gebruikers in staat om snel en eenvoudig visuele analyses uit te voeren op grote hoeveelheden data. Hierdoor wordt het voor uw gebruikers mogelijk om zelf kritische indicatoren en trends uit grote hoeveelheden data te identificeren. Wij adviseren u ook graag omtrent de keuze en inzet van visual analytics tools en kunnen uw gebruikers trainen en ondersteunen bij het uitvoeren van de voor uw organisatie relevante visuele analyses.

Smart Data Discovery

Met Smart Data Discovery helpen we de gebruikers in uw organisatie hun data effectief te analyseren aan de hand van zogenaamde next-generation data discovery tools. Deze tools hebben cognitieve componenten waardoor data analyses snel, effectief en zonder tussenkomst van een data expert kunnen worden uitgevoerd door gewone gebruikers.

Analytics as a Service

Indien gewenst kunnen wij u ook Analytics as a Service aanbieden. Al onze Visual Analytics en Smart Data Discovery tools zijn namelijk ook beschikbaar in de cloud en worden 24/7 ondersteund door business partners als IBM en Microsoft. Uiteraard bieden we ook gebruikerstrainingen aan rond deze tools die worden toegespitst op uw specifieke situatie.

Van gedachten wisselen met één van onze experts
over data en analytics?