Onze diensten

KVL maakt op basis van jouw business strategie een slimme data strategie. We ontwikkelen Data & Analytics oplossingen, realiseren ze en zorgen vooral dat ze ook in het dagelijks gebruik goed tot hun recht komen. Wat de data-vraag ook is, we gaan tot het uiterste in onze adviezen, oplossingen en betrokkenheid.

KVL is jouw club als het gaat om Business Analytics. Denkers en doeners zijn we. Wij helpen je aan betrouwbare data, waardevolle inzichten en concrete actie om meer uit jouw organisatie te halen. Dat doen we met consultancy, regie, implementatie en training. Met bedrijven als IBM, Microsoft en Informatica hebben we waardevolle partnerships, waardoor onze kennis altijd actueel is.

Een combinatie van onze dienstverlening heeft als belangrijk voordeel dat de kennis over jouw organisatie en datahuishouding geconcentreerd is bij één partij. Dit maakt het (samen)werken veel efficiënter en komt de kwaliteit van business analytics oplossingen ten goede.

De vijf kerngebieden van Data & Analytics

We bieden consultancy, regie, implementatie en training op vijf aandachtsgebieden.

KVL_Web_1.Strategy

1. Data Strategy
Identificeren van kansen door beter datagebruik

Zijn er mogelijkheden om de prestaties van jouw organisatie verder te verbeteren met behulp van Business Analytics? Dan komen die zeker naar voren uit onze quick scan.

Identificeren van kansen
KVL_Web_2.Ecosystem

2. Data ecosystem
Versterken van data-ecosystemen

Met schaalbare oplossingen richten wij de datahuishouding van jouw organisatie zo slim mogelijk in. Veilig, overzichtelijk en goed gedocumenteerd.

ruimte
Versterken van data-ecosystemen
KVL_Web_3.Intelligents 2

3. Business intelligence
Ontsluiten van relevante business-informatie

Met geavanceerde data & analytics en bijzondere technieken om data te visualiseren maken we de toegevoegde waarde in jouw data zichtbaar.

Data zichtbaar maken
KVL_Web_4.Analytics 2

4. Business analytics
Creëren van nieuwe inzichten

Met state-of-the-art analytics tools ondersteunen wij gebruikers om op intuïtieve wijze nieuwe inzichten voor hun business te genereren.

Nieuwe inzichten voor business
KVL_Web_5.Value

5. Business value
Data gedreven besluiten, werken en meten

Nieuw verkregen inzichten vertalen we samen door in concrete groei- en verbeteracties. En we helpen vervolgens ook om de impact ervan te meten.

Data gedreven besluiten

Van gedachten wisselen met één van onze experts
over data en analytics?