fbpx

Data Strategy

Een goede datastrategie is je route naar succes met data

Neem contact op

Data Ambitie Workshop

In een Data Strategy Canvassessie helpen we je een data-ambitie te formuleren, de remmers en versnellers in kaart brengen en je ambitie door te vertalen naar concrete acties.

Data Value Assessment

Het Data Value Assessment (DVA) is een complete analyse van het datagebruik van jouw bedrijf en de huidige resultaten die daarmee worden behaald. We brengen het potentieel van jouw data uitgebreid in kaart.

Data Roadmap

Lorem ipsum

Hoe we je helpen met je datastrategie

Data Ambitie Workshop

In vijf heldere stappen jouw data-ambitie geformuleerd

Waar ben je naar op weg met je bedrijf? En wat is de rol van data hierin? Aan de hand van ons Data Strategy Canvas zullen we samen met jou een data-ambitie vaststellen die naadloos past binnen jouw bedrijfsstrategie. Tijdens de workshop kijken we ook naar de remmers die groei tegenhouden en wat je vandaag en morgen al kunt optimaliseren. De laatste stap is voorbereidingen treffen voor overmorgen.

Lees meer

Datastrategie-traject

Vaststellen van jouw datastrategie

Ons datastrategie-traject is een gestructureerd proces dat organisaties helpt bij het ontwikkelen van een effectieve datastrategie. Onze aanpak bestaat uit twee delen, waarin we samen de huidige data volwassenheid in kaart brengen en de data ambitie van de organisatie definiëren, gevolgd door het vertalen van deze inzichten naar een concreet strategisch plan.

Lees meer

Data Roadmap

Een concreet stappenplan 

De Data Roadmap brengt alle bevindingen en adviezen samen vanuit het datastrategie-traject. Op basis hiervan maken wij een concrete Data Roadmap waarin de uitkomsten omgezet worden naar praktische stappen voor de korte en langere termijn. Dit is op maat gemaakt voor jouw organisatie. Uiteraard kunnen we ook de regie houden op de implementatie van het plan.  

Meer weten over een winnende datastrategie voor jouw organisatie?

We vertellen je graag hoe we helpen. Neem, geheel vrijblijvend, contact op!

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Of contacteer direct een van onze experts

Bas van Baar

Head of Operations

06 13753195

adviesregie@kvl.nl

Een kijkje in onze Insights

Wat is het verschil tussen IPaaS en PaaS?

Webinar op 29 augustus: Data Team as a Service

Ontdek Microsoft Copilot: De Slimme AI-Partner voor Bedrijven