COVID-19 protocol

Fijn dat je een training of workshop komt volgen bij de KVL Analytics Academy! Om dit veilig en verantwoord te kunnen faciliteren, vragen wij jouw aandacht voor de veiligheidsinstructies.

Veiligheidsinstructies

Basisregels:

Bij klachten die passen bij infectie met het corona-virus kun je helaas niet deelnemen aan de training of workshop op locatie. Dit zijn:

 • verkoudheidsklachten loopneus [hooikoorts uitgesloten],
 • keelpijn, hoesten,
 • minder kunnen ruiken
 • verhoging tot 38,0 graden Celsius,
 • koorts en/of kortademigheid.
Thuisblijven geldt tevens:
 • als iemand in jouw huishouden koorts (vanaf 38 graden) en/of benauwdheidsklachten heeft en jij zelf niet gevaccineerd en geboosterd bent,
 • als iemand uit jouw huishouden positief getest is op Corona en jij zelf niet gevaccineerd en geboosterd bent,
 • als je in quarantaine bent omdat je zelf corona gehad hebt en dit de afgelopen 5 dagen is vastgesteld (met een test), teruggekomen bent uit een COVID-19 risicogebied of bent gewaarschuwd door de Coronamelder-app.
Bijna alle trainingen worden in hybride format gegeven. Je kan bij klachten dus wel deelnemen aan de les, maar dan in de virtual classroom.

Kom alsjeblieft niet eerder dan 10 minuten vóór de training op de locatie en vertrek direct na de training. Gebruik met maximaal 2 personen tegelijk de lift of neem de trap. Draag een mondkapje op de locatie tot je op je plaats zit. Dit geldt vanaf binnenkomst in de Van Nelle Fabriek. Was je handen bij aankomst en alvorens de locatie te verlaten. Deze regels vervallen op 25 februari 2022.

Veiligheid tijdens de training:

 1. Toegang tot de training op locatie is na het afnemen van een corona sneltest bij binnenkomst (1g). KVL faciliteert zowel een neus als een spuugtest. Zonder sneltest kan er alleen online worden deelgenomen aan de training. Deze regel blijven wij ook na 25 februari 2022 hanteren.
 2. Voorafgaand aan de training laat de trainer de veiligheidsmaatregelen nogmaals zien en zal hij/zij een gezondheidscheck doen. Vanaf 25 februari 2022 vervalt deze regel.
 3. Was iedere keer voordat je de trainingsruimte betreedt je handen! Bij de ingangen van de trainingslocatie is tevens desinfecterende handgel beschikbaar
 4. Voel je je niet lekker, verlaat dan alsjeblieft de training. Thuis heb je in de meeste gevallen de mogelijkheid om de training online verder te volgen.
 5. Houd voortdurend 1,5 meter afstand tot elkaar, ook tijdens pauzes en lunch. Vanaf 25 februari 2022 vervalt deze regel.
 6. Iedereen heeft een eigen vaste zitplaats. Vanaf 25 februari 2022 vervalt deze regel.
 7. Gebruik alleen je eigen materiaal. Vanaf 25 februari 2022 vervalt deze regel.
 8. Na elke 2 uur training wordt de ruimte minimaal 15 minuten verlaten, zodat de ruimte extra kan luchten. Vanaf 25 februari 2022 vervalt deze regel.
 9. Na 4 uur training lopen wij met z’n allen een rondje rond de Van Nelle voor extra frisse lucht. Bij regen zijn paraplu’s en/of wegwerp poncho’s beschikbaar. Vanaf 25 februari 2022 vervalt deze regel.
 10. Er wordt gewerkt met vaste oefengroepjes of oefenpartner(s). Vanaf 25 februari 2022 vervalt deze regel.
 11. Wees alert en herinner elkaar actief en vriendelijk aan de 1,5 meter afstand. In de trainingsruimte zijn dit minimaal 3 vloertegels (groen) en buiten de trainingsruimte minimaal 4 vloertegels (houtmotief) Vanaf 25 februari 2022 vervalt deze regel.
 12. Gebruik vooral je gezonde verstand en neem je verantwoordelijkheid!

Op de locatie zijn extra mondmaskers, zakdoeken, latex handschoenen enz. beschikbaar.

Heb je vragen over de maatregelen, mail dan naar academy@kvl.nl.

Protocol veilig trainen

Klik hier voor het protocol veilig trainen.

Hoi, ik ben Bas.

Wij maken organisaties datagedreven. Maak vrijblijvend een afspraak, we helpen je graag op weg met Data & Analytics.

Neem contact op