Management Consultant Data & Analytics
  • career

Management Consultant Data & Analytics

Consultants header

Bij KVL zijn we op zoek naar een ervaren, energieke en gedreven

Management Consultant Data & Analytics.

KVL is al bijna 25 jaar een gewaardeerde partner van veel toonaangevende bedrijven en organisaties voor het oplossen van hun strategische en operationele Data & Analytics vraagstukken. Dat doen we op een geheel eigen manier.

KVL helpt mensen en organisaties het maximale uit hun data te halen.

Bij KVL dromen we van een wereld waarin iedereen snel en simpel toegang heeft tot relevante data. We hebben hiervoor een eigen aanpak ontwikkeld die mensen op alle niveaus in organisaties in staat stelt om data & analytics op een betrouwbare en slimme manier in te zetten voor de groei, vernieuwing en innovatie van hun business. Bringing Analytics To The People, dat is wat we willen. En daar kun jij een belangrijke bijdrage aan leveren.

Om onze adviesdienstverlening te laten groeien zijn we op zoek naar een enthousiaste Management Consultant met passie voor de datagedreven organisatie. Een uitdagende functie waarbij jij een drijvende kracht wordt in het acquireren, vormgeven en realiseren van meer business op het gebied van advies- en regieprojecten.

Meer over jouw uitdaging

Als ervaren Management Consultant binnen ons flexibele Advies en Regie team werk je nauw samen met bestaande en nieuwe klanten in strategische, datagedreven, (transformatie)projecten. Samen met je klanten ga je na hoe ze meer ‘Business Value’ kunnen creëren met hun data. Bijvoorbeeld door een betere dienstverlening aan hun klanten, door hun werkprocessen te optimaliseren of door de beschikbare data om te zetten in klinkende munt. Kortom: je helpt onze klanten, op een hele ‘minds on’ en ‘hands on’ manier, om meer waarde uit hun data te halen. Waar nodig neem je ook de regie om de bijbehorende (verander)projecten op gang te brengen, op gang te houden en tot het beoogde resultaat te leiden.

Wat je meebrengt naar KVL

We zoeken iemand die:

• Het leuk vindt om business strategieën te doorgronden en die door te vertalen naar een werkende Data Strategie en een bijbehorende Roadmap om die te realiseren
• Samen met sales opdrachten binnen kan halen
• Zelf inzetbaar is in Advies- en Regietrajecten en meewerkt aan innovatie van onze dienstverlening op dit vlak
• Een afgeronde (commerciële) HBO+/WO Master heeft
• Minimaal 3-5 jaar relevante ervaring heeft in een management consultant functie op het gebied van informatiemanagement, bijvoorbeeld binnen de financiële, zorg- of overheidsmarkt.
• Goede consultancy, stakeholder management en facilition vaardigheden meebrengt
• Aantoonbare ervaring heeft met het inzetten van Maturity Scans en de doorvertaling ervan naar een strategische roadmap voor verbetering
• Resultaatgericht is en een gezonde dosis ambitie, drive, energie en teamspirit meebrengt
• Serieuze behoefte heeft om persoonlijk te groeien
• Goede kennis heeft van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift
• Aantoonbare affiniteit met de wereld van data & analytics/business intelligence.

Aanbod

• Een uitdagende baan bij een mensgericht, groeiend en financieel gezond bedrijf dat al bijna 25 jaar het verschil maakt voor haar klanten.
• Met een fantastisch kantoor op 7de etage van de goed bereikbare Van Nelle fabriek (werelderfgoed)
• Marktconform salaris (5.000 EUR - 6.500 EUR bruto per maand), afhankelijk van de ervaring die je meebrengt. Met goede pensioenregeling.
• Goede bonusregeling
• Na een jaar een vast contract
• Goede secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een leaseauto, laptop en telefoonvergoeding
• 26 vakantiedagen.

Een eigen DNA

Bij KVL gaan we niet voor de marktnorm. Wij willen meer. Voor jou, voor ons en voor de klant. Daarom willen we werken met teamspelers die zich door hun passie, kennis en ervaring onderscheiden van de brede massa. Mensen die niet alleen goede ideeën hebben maar deze ook verder brengen en realiseren binnen KVL en bij onze klanten.

Vraag het een van onze medewerkers en ze vertellen je waarschijnlijk dat werken bij KVL voelt alsof je deel uitmaakt van een familie. Dat komt omdat we onze nieuwe collega’s in de eerste plaats selecteren op hun persoonlijkheid. Dan pas op hun kennis en ervaring. We vinden het namelijk leuk om met elkaar samen te werken, kennis te delen, elkaar te inspireren of een kop koffie, spaatje, biertje of een glas wijn te drinken. Dat doen we dan ook regelmatig op ons spiksplinternieuwe hoofdkantoor in de Van Nelle Fabriek in Rotterdam. En zelfs in tijden van corona weten we elkaar te vinden via creatieve Meet Sessies of digitale vrijmibo’s. We zijn een platte organisatie die erg gericht is op zelfsturing, eigen initiatief, continue verbetering en op het realiseren van meetbare en zichtbare resultaten bij onze klanten en binnen onze eigen organisatie. Zin, wil, energie en drive om zelf te groeien en om actief mee te bouwen aan ‘the next level’? Dan zijn wij misschien wel het juiste bedrijf voor jou.

Solliciteer nu

Groei door data

We geven data al 25 jaar waarde én een gezicht. Maak vrijblijvend een afspraak, we helpen je graag op weg met Data & Analytics.

Direct contact