Accountmanager New Business
 • career

Accountmanager New Business

Careers-vacature-6842

Bij KVL zijn we op korte termijn op zoek naar een ervaren, energieke en gedreven

Accountmanager New Business.

KVL is al bijna 25 jaar een gewaardeerde partner van veel toonaangevende bedrijven en organisaties voor het oplossen van hun strategische en operationele Data & Analytics vraagstukken. Dat doen we op een geheel eigen manier.

KVL helpt mensen en organisaties het maximale uit hun data te halen.

Bij KVL dromen we van een wereld waarin iedereen snel en simpel toegang heeft tot relevante data. We hebben hiervoor een eigen aanpak ontwikkeld die mensen op alle niveaus in organisaties in staat stelt om data & analytics op een betrouwbare en slimme manier in te zetten voor de groei, vernieuwing en innovatie van hun business. Bringing Analytics To The People, dat is wat we willen. En daar kun jij een belangrijke bijdrage aan leveren.

We groeien en voor uitbreiding van ons sales- & marketing team zoeken we daarom een Accountmanager met passie voor het vak, die mensgericht en een teamplayer is en die net dat extra sprintje trekt. Een uitdagende functie waarbij jij een drijvende kracht wordt in het realiseren van meer business op het gebied van Staffing, Advies & Regie en onze Academy. Jij signaleert en verzilvert samen met de inside sales en de saleslead de groeikansen die zich bij je (potentiële) klanten voordoen.

Meer over jouw uitdaging

Als Account Manager ben je een drijvende kracht in het sales en delivery proces van al onze diensten.

Belangrijkste resultaatgebieden en taken:
› Commercieel relatiebeheer; groei van de KVL-dienst verlening binnen jouw klantenportefeuille door het actief onderhouden en uitbouwen van de relevante relaties bij je (potentiële) klanten en je relaties met de relevante KVL-consultants en KVL-marketing- en sales collega’s
› New business ontwikkeling; hunten en het ontwikkelen van business opportunities bij prospects
› Commerciële onderhandeling en (verdere) optimalisatie van de dienstverlening
› Matchen en aanbieden van – vooral eigen – consultants op het gebied van data & analytics / business intelligence
› Ondersteuning van klantteams; de KVL-klantteams waarmee jij samenwerkt sturen en ondersteunen in het verder uitbouwen van de KVL-dienstverlening.

Wat je meebrengt naar KVL

 • Afgeronde (commerciële) HBO-opleiding
 • Minimaal 3 jaar relevante ervaring in een salesfunctie, bijvoorbeeld binnen de uitzend-, advies- en/of detacheringsbranche
 • Een gezonde dosis ambitie, drive, energie en teamspirit
 • Serieuze behoefte om persoonlijk te groeien
 • Goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift
 • Aantoonbare affiniteit met de wereld van data & analytics / business intelligence

Aanbod

 • Een uitdagende baan in een uitdagende omgeving
 • Fantastische werkplek op 7de etage van de Van Nelle fabriek
 • Marktconform salaris (3.500 EUR - 4.500 EUR bruto per maand)
 • Goede bonusregeling
 • Lease auto
 • Pensioen
 • Laptop
 • Telefoon vergoeding
 • 26 vakantiedagen

Een eigen DNA

Bij KVL gaan we niet voor de marktnorm. Wij willen meer. Voor jou, voor ons en voor de klant. Daarom willen we werken met teamspelers die zich door hun passie, kennis en ervaring onderscheiden van de brede massa. Mensen die niet alleen goede ideeën hebben maar deze ook verder brengen en realiseren binnen KVL en bij onze klanten.

Vraag het een van onze medewerkers en ze vertellen je waarschijnlijk dat werken bij KVL voelt alsof je deel uitmaakt van een familie. Dat komt omdat we onze nieuwe collega’s in de eerste plaats selecteren op hun persoonlijkheid. Dan pas op hun kennis en ervaring. We vinden het namelijk leuk om met elkaar samen te werken, kennis te delen, elkaar te inspireren of een kop koffie, spaatje, biertje of een glas wijn te drinken. Dat doen we dan ook regelmatig op ons spiksplinternieuwe hoofdkantoor in de Van Nelle Fabriek in Rotterdam. En zelfs in tijden van corona weten we elkaar te vinden via creatieve Meet Sessies of digitale vrijmibo’s.
We zijn een platte organisatie die erg gericht is op zelfsturing, eigen initiatief, continue verbetering en op het realiseren van meetbare en zichtbare resultaten bij onze klanten en binnen onze eigen organisatie.

Hoe komen we in contact?

We zouden het leuk en interessant vinden als je jezelf met een videoboodschap van 1 tot 2 minuten aan ons wilt voorstellen. Deze kun je wat ons betreft gewoon opnemen met je mobiele telefoon. In je videoboodschap kun je je motivatie en geschiktheid voor de functie toelichten. Deze videoboodschap kun je,
samen met je CV, per whatsapp sturen aan mede-oprichter en mede-eigenaar Ron van der Kleij op 06-53581701 of per mail naar recruitment@kvl.nl.

Hoe ziet een KVL Sales vrijdag eruit?

Onderweg naar kantoor pleeg je de eerste telefoontjes met de klant.
08:45 Aangekomen op het mooie splinternieuwe KVL kantoor pak je eerst een heerlijk Nespresso koffie. Na een praatje met je collega’s start je je dag.
09:00 Eerst de salesinbox en de belangrijkste leadkanalen monitoren. Hé, er is een gave data engineer aanvraag bij één van onze klanten binnengekomen, gelijk even schakelen! Met wie kan je de match maken, voorleggen aan de betreffende consultant en direct contact leggen met de klant dat je mogelijk een geschikte kandidaat hebt.
09:45 Eerst nog even je KPI’s bijwerken, je relevante gespreksverslagen teruglezen, actie- en agendapunten voor de dag bepalen. Mooi, dan nu goed voorbereid de meeting in.
10:00 Samen met je collega’s bespreek je de lopende kansen, aanbiedingen, adviseer en word je geadviseerd door je collega’s. Samen bespreken je de focus van de komende dag en week en maak je jouw weekplan. Welke campagnes lopen er en wat zijn de week KPI’s.
11:00 Daarna je hangout checken. Yes, je collega ziet de opdracht helemaal zitten. Het is een match! CV op orde, motivatiebrief gereed, introtekst en voorwaarden klaar en aanbieden maar!
11:30 Rondje bellen want de klant Insider mailing is er vanochtend uitgegaan. Hier word jij warm van; klantcontact! Je pakt jouw leadlijst erbij en werkt deze systematisch af. Eerst die ene klant bellen want die is net terug van vakantie. Na je klantcontact pak je de new business leads erbij. Hé, er is mogelijk interesse in jong talent. Mooie kans voor het Scherp Talent Programma, gelijk even bellen.
13:00 Je stap jouw (lease)auto in en rijdt naar Utrecht want je gaat op intake met een collega. Onderweg pik je haar op en doen jullie de laatste voorbereiding. Het eerste gesprek zit jij erbij en het tweede gesprek mag zij alleen doen. Mooi, nu heb jij de kans om even te netwerken en je voet tussen de deur te krijgen bij die ene afdeling waar we nog niet zitten.
16:00 je rijdt terug naar kantoor want het is vrijdagmiddag en dat betekent de week afsluiten met een drankje aan de bar. Onderweg naar kantoor volg je nog een aantal opportunities en leads op. Je hoort dat een grote verzekeraar een RFP gaat uitzetten. Dat is een interessante lead voor het Advies & Regie team. Gelijk even in het CRM zetten en schakelen met je saleslead en het team.
17:00 Drankje aan de bar! En je hebt wat te vieren! In je opvolging van een potentiële match hoorde je dat de collega die vorige week op intake is geweest over twee weken bij de klant mag beginnen!

Groei door data

We geven data al 20 jaar waarde én een gezicht. Maak vrijblijvend een afspraak, we helpen je graag op weg met Data & Analytics.

Direct contact